«Στεναχωρήθηκα που μείναμε στον αέρα» – Όσα είπε η Ειρήνη Παπαδοπούλου για το σχήμα με την Άντζελα

Ειρήνη Παπαδοπούλου

Ειλικρινής η τραγουδίστρια παίρνει θέση...

Στο πλατό του Happy Day βρέθηκε, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Η όμορφη τραγουδίστρια αναφέρθηκε, μάλιστα, στην πρόσφατη πολυσυζητημένη διάλυση του σχήματος με την Άντζελα Δημητρίου, τον Χρήστο Χολίδη και τον Γιώργο Γιαννιά το οποίο ποτέ δεν έκανε πρεμιέρα στη συμπρωτεύουσα.

«Στεναχωρήθηκα, λογικό δεν είναι;» απάντησε χαρακτηριστικά η Ειρήνη όταν ρωτήθηκε από την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Δεν είμαστε μόνο εμείς που υπολογίζαμε σε αυτό. Υπάρχει και μια ομάδα ατόμων που θα εργαζόντουσαν στο μαγαζί που μείναμε στον αέρα» πρόσθεσε η όμορφη τραγουδίστρια για την απρόσμενη κατάληξη που είχε η συγκεκριμένη συνεργασία σε νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης.

Όταν, δε, η παρουσιάστρια του Happy Day αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνέντευξη του Χρήστου Χολίδη και σε όσα είπε για τη διάλυση του σχήματος, η Ειρήνη Παπαδοπούλου σχολίασε: «Δεν ξέρω τι έχει συμβεί συγκεκριμένα. Υπάρχουν διάφορα που έχω ακούσει αλλά δεν με απασχολεί κιόλας γιατί το αποτέλεσμα είναι αυτό. Δεν αλλάζει»

«Ενημερώθηκα όταν με πήραν τηλέφωνο από ένα μαγαζί στην Αθήνα για να μου κάνουν πρόταση, πριν με ενημερώσει ο επιχειρηματίας, και έμεινα λίγο. Μετά δέχθηκα το μεσημέρι και ένα μήνυμα ότι δεν θα συνεχίσουμε» κατέληξε η τραγουδίστρια.