Σπύρος Μπιμπίλας: «Θα πρέπει να ανασκευάσει η Έλενα Ακρίτα για τον Μάρκο Σεφερλή»

Σπύρος Μπιμπίλας

"Για τον συγκεκριμένο άνθρωπο αυτή η επίθεση ήταν λάθος..."

Ο Σπύρος Μπιμπίλας παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι YES» και τον δημοσιογράφο Στάθη Πουρουτίδη. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην τηλεοπτική του απουσία αλλά και την ομοιότητα με την εικόνα του Μεγάλου Αλεξάνδρου!

Μεταξύ άλλων, ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε δε με θερμά λόγια για τον Μάρκο Σεφερλή ο οποίος και κάνει την παραγωγή της παράστασης «Αλίμονο στους νέους» που πρωταγωνιστεί στο θέατρο Coronet. «Θέλω να πάει πάρα πολύ καλά αυτή η δουλειά. Νιώθω πως η, κατά τα άλλα πάρα πολύ αξιόλογη, Έλενα Ακρίτα που έχει κάνει μια επίθεση στον Μάρκο, αν έρθει να δει την παράσταση που είναι παραγωγή του Σεφερλή, θα πρέπει να ανασκευάσει όλο αυτό που έχει γράψει. Για τον συγκεκριμένο άνθρωπο αυτή η επίθεση ήταν λάθος. Για άλλα που γράφει υποκλίνομαι».

«Πιστεύω ακράδαντα πως η τηλεόραση χάνει που δεν είμαι σε αυτήν» σημείωσε, επίσης, ο ηθοποιός προσθέτοντας: «Όταν τόσος κόσμος με σταματάει κάθε μέρα και με ρωτάει γιατί δεν είμαι σε κάποιο σίριαλ. Μας θεωρούν λίγο ξεπερασμένους. Έχω κάνει περίπου 150 σίριαλ, από μικρό ρόλο μέχρι πρώτο αλλά τα τελευταία χρόνια καθόλου»

«Τώρα, βέβαια, έχω μία πολύ ευχάριστη πρόταση από έναν καλό μου φίλο που κάνει επανάληψη ενός σίριαλ και θα εμφανιστώ στην τηλεόραση. Αλλά δεν θα το πω τώρα, είναι έκπληξη» υπονοώντας με χαμόγελο πως θα βρεθεί στο νέο κύκλο επεισοδίων του «Καφέ της Χαράς»

Όσον αφορά, ακόμα, την όποια ομοιότητα με την εικόνα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ο Σπύρος Μπιμπίλας ήταν σαφής στην απάντηση του. «Δεν με νοιάζει αν ακούγονται περίεργα τα πράγματα. Λέω την αλήθεια. Όταν έχω μια αρχαιοελληνική κατατομή, είμαι πάρα πολύ υπερήφανος για αυτό και ουδείς θα μου πει ότι μπορεί να είμαι ψώνιο και να θεωρώ ότι είμαι απόγονος των αρχαίων Ελλήνων. Το προφίλ μου είναι ολόιδιο με του Μεγάλου Αλεξάνδρου και όταν ήμουν πιο μικρό ήταν ακόμα περισσότερο».

«Αν αυτό σε κάποιους προκαλεί θυμηδία, είναι πρόβλημα τους όχι δικό μου» κατέληξε ο Σπύρος Μπιμπίλας.