Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Η Μαίρη Συνατσάκη ήταν η μούσα μου»

Σπύρος Χατζηαγγελάκης

Τα τρυφερά λόγια του νεαρού ηθοποιού...

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης βρέθηκε στο The 2night Show, το βράδυ της Πέμπτης, καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο πρωταγωνιστής του «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» μίλησε, μέσα σε όλα, για την ενασχόληση του με την φωτογραφία αλλά και την πρώην σύντροφο του, Μαίρη Συνατσάκη.

«Βεβαίως και έχω φωτογραφήσει σύντροφο μου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης σε σχετική ερώτηση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1. «Η πρώην κοπέλα μου, η Μαίρη Συνατσάκη ήταν η μούσα μου. Εξαιτίας της ξεκίνησα τη φωτογραφία. Από εκεί ξεκίνησα. Κάπως συνδέεσαι με τον άνθρωπο που φωτογραφίζεις και, αν μη τι άλλο, δεν γίνεται να μην συνδεθείς και με τον άνθρωπο σου».

«Έχω ένα πορτοφόλιο με φωτογραφικό υλικό αρκετά μεγάλο. Εδώ και δυο μήνες έχω διαπιστώσει ότι φωτογραφίζω ένα τρίπτυχο. Είτε όμορφες γυναίκες αποθεώνοντας τες, με τον τρόπο που τις φωτογραφίζω, είτε μικρά παιδάκια είτε παπούδες μεγάλους σε ηλικία. Κάπου εκεί βρίσκομαι εδώ» σημείωσε ο ηθοποιός.

«Tα μικρά αγοράκια είναι ο μικρός Σπυράκος που θαυμάζει γυναικείο φύλο αλλά τελικά θα καταλήξει ένας μοναχικός καβαλάρης παππούς» παραδέχθηκε, επίσης, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης στο The 2night Show. «Έχω αυτό τον φόβο της μοναξιάς».

«Εννοείται πως έχω κλάψει για γυναίκα. Άργησα να καταλάβω πόσο επουλωτικό είναι να κλαις σε χωρισμούς και σε έρωτες» κατέληξε ο πρωταγωνιστής του «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».