Σοκαρίστηκε η Μέγκι Ντρίο βλέποντας το νέο αμόρε της Εύης Ιωαννίδου

Μέγκι Ντρίο

"Μακάρι να είναι καλά τα παιδιά... "

Τη νέα σχέση της Εύης Ιωαννίδου σχολίασε η πρωινή παρέα της Κατερίνας Καινούργιου όπου βρίσκεται και η Μέγκι Ντρίο. Πιο συγκεκριμένα, το «Ευτυχείτε» προέβαλε τις εικόνες που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ! από νυχτερινή έξοδο του εντυπωσιακού μοντέλου.

Βλέποντας, όμως, η Μέγκι Ντρίο τις φωτογραφίες της πρώην συνδιαγωνιζόμενης της με το νέο της αμόρε εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό της!

«Παναγιώτης Παπαχρήστου» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μέγκρι Ντρίο στον αέρα του «Ευτυχείτε», συνεχίζοντας: «Έχω πάθει ένα σοκ, με συγχωρείτε! Ήταν ένα δικό μου πρώην τράβηγμα και τώρα το έμαθα! Ερωτικό τράβηγμα! Πολύ παλιά, όμως πολύ! Μόλις βγήκα από το GNTM».

«Δεν το ήξερα… Μακάρι να είναι καλά τα παιδιά… Ήταν ένα φλερτ ερωτικό δικό μου που έπαθα σοκ τώρα που τον είδα με την Εύη!» πρόσθεσε ακόμα η πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM και νυν συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου.

«Δεν ασχολείται με τον χώρο της μόδας, αλλά με τις επιχειρήσεις του πατέρα του. Είναι και μικρός 22 χρονών, πολύ μωρό το παιδάκι. Εγώ δεν έβγαινα μαζί με το παιδί έξω να γλωσσοφιλιέμαι, δεν είμαι τέτοια κοπέλα» πρόδωσε η Μέγκι Ντρίο για τον Παναγιώτη Παπαχρήστου ρίχνοντας τα βέλη στην Εύη Ιωαννίδη.

«Έξω είμαι πολύ συγκρατημένη, έχω άλλο στυλ εγώ» κατέληξε με νόημα το μοντέλο!