Σοκαρισμένη η Ειρήνη Κολιδά! «Σκέφτηκα πως δεν θα ξαναδώ ποτέ τον γιο μου»

Ειρήνη Κολιδά

"Είχα πάθε κρίση πανικού και έτρεμα! Θυμάμαι το σαγόνι μου πήγαινε δεξιά, αριστερά και δεν μπορούσα να συνέλθω"

Για την φάρσα που δέχθηκε από τον Σάββα Πούμπουρα μίλησε η Ειρήνη Κολιδά, το πρωί του Σαββάτου, στο «Έλα χαμογέλα». Η personal trainer εκμυστηρεύτηκε στην παρέα της Σίσσυς Χρηστίδου πως ακόμα και σήμερα δεν ξέρει αν θα ξεπεράσει το σοκ που υπέστη στο «Best Friend’s Fear».

«Βλέποντας για ακόμα μια φορά το βίντεο, θέλω να πω πως μου έχει σηκωθεί η τρίχα και παθαίνω ταχυπαλμία» ομολόγησε χαρακτηριστικά η Ειρήνη Κολιδά. «Όσο κι αν το βλέπετε σαν φάρσα, σαν αστείο σε εισαγωγικά, για μένα δεν ήταν ιδιαίτερα αστείο και δεν ξέρω αν θα το ξεπεράσω ποτέ».

Τι σκεφτόταν όμως η πρώην Survivor κατά τη διάρκεια της φάρσας από τον Σάββα Πούμπουρα; «Λόγω του ενστίκτου της μάνας, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν πως δεν θα ξαναδώ ποτέ τον Αλέξανδρο! Ήμουν πεπεισμένη ότι συμμετέχω σε ένα πείραμα που είτε θα με σκοτώσουν είτε θα με κοιμίσουν για να μου πάρουν τα όργανα».

«Ήμουν σίγουρη για αυτό! Έψαχνα τον τρόπο, σαν μάνα, για να μπορέσω με πολλή ψυχραιμία και χαλαρότητα να διαφύγω. Κοιτούσα κάτω από τα πόδια μου, γιατί φόραγα και τακούνια, πως θα τα βγάλω να τρέξω, ποια πόρτα θα σπάσω» παραδέχθηκε η Ειρήνη Κολιδά.

Όσον αφορά τις αντιδράσεις της και εάν κατάλαβε, κάποια στιγμή, πως πρόκειται για φάρσα, η Ειρήνη είπε χαρακτηριστικά πως «δεν ήξερα τίποτα. Ειδικά στο τέλος, δεν ξέρω αν και πόσο φάνηκε, είχα πάθε κρίση πανικού και έτρεμα! Θυμάμαι το σαγόνι μου πήγαινε δεξιά, αριστερά και δεν μπορούσα να συνέλθω Δεν είχα καταλάβει τίποτα απολύτως».

«Μετά από αυτή τη φάρσα του Σάββα, θα τον σκοτώσω, έχω θέμα ψυχολογικό. Πήγα μετά από μια βδομάδα σε οδοντίατρο και έφυγα με κλάματα. Δεν ξέρω πως θα μπορέσω να ξαναδώ λευκή στολή» πρόδωσε, επίσης, η Ειρήνη Κολιδά.

«Οι δικοί μου άνθρωποι είδαν την φάρσα και η μητέρα μου δεν περίμενε κάτι λιγότερο από μένα. Ξέρει πόσο ψύχραιμη είμαι. Ολοι οι υπόλοιποι φίλοι μου απόρησαν με την ψυχραιμία μου» κατέληξε η όμορφη personal trainer.