Σχόλια «φωτιά» από το Happy Day για Αλεξάνδρου – Καλάβρια – «Δεν έχουν αποφασίσει καλά καλά αν είναι μαζί»

Happy Day

Όσα είπαν στην πρωινή εκπομπή για τον χωρισμό του ζευγαριού...

Την δήλωση που έκανε η Μαρία Καλάβρια στη Φαίη Σκορδά περί χωρισμού με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου σχολίασε, το πρωί της Τετάρτης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την πρωινή της παρέα στο Happy Day. Η εκπομπή σύσσωμη τάχθηκε με το μέρος του νεαρού μοντέλου, μιας και τη συγκεκριμένη στιγμή θεώρησαν «φάουλ» από την Μαρία Καλάβρια την δήλωση που σημείωσε λίγες ώρες μετά την εξομολόγηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Ειδικότερα, μέσα σε όλα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε πως «είναι πάρα πολύ άβολο και πάρα πολύ άκομψο για τον Δημήτρη, που όπως λέει η Μαρία Καλάβρια τον αγαπάει, τον σέβεται και έχουν περάσει πολύ όμορφα, να τον διαψεύδει και να τον αδειάζει έτσι. Γιατί ο ίδιος ο Δημήτρης, μια μέρα πριν, όταν εμείς ως εκπομπή ζητήσαμε από τον Κώστα με τον οποίο είναι πάρα πολύ καλοί φίλοι να μιλήσουν, έδωσε μια άλλη πραγματικότητα και προσέγγισε το θέμα τελείως διαφορετικά».

«Άρα η Μαρία ήξερε ότι θα χωρίσει και, σου λέει, ας κανονίσω και μια συνέντευξη σε μια εκπομπή να το συζητήσω;» αναρωτήθηκε, έπειτα, με νόημα η παρουσιάστρια προς τον Κώστα Φραγκολιά. Με τη σειρά της, η Τίνα Μεσσαροπούλου επισήμανε πως «εδώ υπάρχουν δύο πράγματα. Το ένα είναι ότι ο ενδιαφερόμενος το μαθαίνει πάντα τελευταίος και το δεύτερο είναι ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Αλλά εδώ υπάρχει και μια άλλη πλευρά, δηλαδή, δεν έχουν αποφασίσει καλά καλά από ότι κατάλαβα αν είναι μαζί ή δεν είναι. Το αποφάσισαν το βράδυ και η κυρία Καλάβρια είχε κλείσει ραντεβού το πρωί να βγει ντυμένη, χτενισμένη, βαμμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά».

«Μήπως ήθελε να διαφημίσει το κέντρο αισθητικής της που άνοιγε» απάντησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στη συνεργάτιδα της αποκαλύπτοντας ένα παρασκήνια με μηνύματα που είχε δεχθεί στο παρελθόν από την Μαρία Καλάβρια στο προσωπικό της κινητό.