Σαφές μήνυμα Κουτσόπουλου στους παίκτες του MasterChef – «Εμείς κρίνουμε, εσείς ακούτε»

MasterChef

«Όποιος διαφωνεί, μπορεί να αποδεικνύει μαγειρικά ότι διαφωνεί με αυτό που του λέμε».

Στο Τεστ δημιουργικότητας του MasterChef, στο οποίο οι διαγωνιζόμενοι μαγείρεψαν σε ζευγάρια, ο Ιωάννης Χαραλάμπους και η Μάρλεν Γρυντάκη είχαν το χειρότερο πιάτο. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τους τα… είπε ένα χεράκι για τις δικαιολογίες που έλεγαν κι έστειλε σαφές μήνυμα προς όλους τους παίκτες.

«Η Μάρλεν προσπαθούσε να μας πείσει ότι ήταν καλή η προσπάθειά τους και ότι τρώει όλο αυτό το λίπος. Πέραν του ότι πιστεύει ο καθένας για τον εαυτό του ή οτιδήποτε, εδώ είστε για να ακούτε τη δική μας κριτική.

Αυτό που πιστεύετε ότι είναι πολύ καλό, μπορείτε να το μαγειρέψετε έξω όταν θα αναλάβετε ένα εστιατόριο. Ιωάννη, έχουμε κάνει κι εμείς σάλτσα ντομάτα και μάγουλα, πράγμα που σημαίνει ότι ξέρουμε να ξεχωρίσουμε το καλό με το κακό κι αν μια σάλτσα είναι έτσι και πώς έχει γίνει. Κατανοητό;

Δεν προσβλήθηκα, απλά περιγράφω τη συνθήκη. Εμείς κρίνουμε, εσείς ακούτε. Όποιος διαφωνεί, μπορεί να αποδεικνύει μαγειρικά ότι διαφωνεί με αυτό που του λέμε. Εγώ δεν θα πειστώ ότι ένα μάγουλο που ήταν 80% λίπος για κάποιο λόγο είναι καλό», είπε μεταξύ άλλων ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.