Προβληματισμένος ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης – «Έρχονται δύσκολες μέρες για τους ηθοποιούς»

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης

"Αυτό που έγινε με το σποτ του Χρήστου Λούλη είναι μέσα σε ένα γενικότερο πλαίσιο που λέμε της πολιτικής ορθότητας, με την οποία εγώ δεν συμφωνώ καθόλου..."

Στην εκπομπή του Σπύρου Χαριτάτου και του Γιώργου Καραμέρου, OPEN Ελλάδα μίλησε μέσω skype o Χρήστος Χατζηπαναγιώτης το μεσημέρι της Τρίτης. Ο αγαπημένος ηθοποιός εξέφρασε τους προσωπικούς του φόβους και τις ανησυχίες για την επόμενη μέρα στον χώρο του πολιτισμού καθώς και για τις πληγές που θα αφήσει η πανδημία του κορονοϊού.

Ειδικότερα, μέσα σε όλα, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δυστυχώς είναι αυτό το άγνωστο μέλλον! Πότε θα τελειώσει όλο αυτό, πότε θα ξαναμπούμε στα θέατρα, πότε θα ξαναπαίξουμε και πότε οι ανάσες μας θα επικοινωνήσουν ξανά με τις ανάσες του κοινού. Όλα αυτλα είναι που απασχολούν τον κλάδο μας».

«Όλα αυτά είναι συνυφασμένα με μια οικονομική καταστροφή για τους ανθρώπους του θεάματος. Έρχονται δύσκολες μέρες για τους ηθοποιούς, θα είναι δύσκολες μέρες για τους περισσότερους και ελπίζω να βρεθεί ένας τρόπος να ξεπεραστεί όλο αυτό με τον καλύτερο τρόπο» συμπλήρωσε, με ειλικρίνεια, ο αγαπημένος ηθοποιός.

Επίσης, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης πρόσθεσε πως «αυτό που έγινε με το σποτ του Χρήστου Λούλη είναι μέσα σε ένα γενικότερο πλαίσιο που λέμε της πολιτικής ορθότητας, με την οποία εγώ δεν συμφωνώ καθόλου αλλά είναι μόδα τα τελευταία χρόνια. Να ανακαλύπτουμε σεξισμούς εκεί που δεν υπάρχουν».

Δύσκολη η επόμενη μέρα για τον χώρο του πολιτισμού και θολό μοιάζει το τοπίο…