Πότε η Δωροθέα Μερκούρη έπεσε «στα πατώματα» για έναν έρωτα;

Δωροθέα Μερκούρη

"Είμαι πάντα ανοιχτή στον έρωτα. Να ξαναερωτευτώ και να ξαναπληγωθώ..."

Η Δωροθέα Μερκούρη περπάτησε με την κάμερα του «Έλα χαμογέλα» και την Άννα Πρέλεβιτς στην αγαπημένη της γειτονιά στο κέντρο της Αθήνας. Στα σοκάκια της όμορφης Πλάκα, η κούκλα ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με τον χρόνο, τις κορούλες της και τον έρωτα!

«Έχω συμβιβαστεί με την ιδέα ότι θα έχω ρυτίδες. Θα έχω ρυτίδες γιατί γελάω πάρα πολύ, έχω πάρα πολλές εκφράσεις και τα ζω όλα πολύ έντονα. Αυτό που δεν θέλω με τίποτα να μου συμβεί είναι να μην είμαι ευχαριστημένη και χαρούμε νη μες στη μέρα μου γιατί αυτό σίγουρα θα με γεράσει πολύ πιο γρήγορα από μια ρυτίδα» σημείωσε χαρακτηριστικά η Δωροθέα Μερκούρη.

«Νομίζω ότι είμαι 32 χρονών» πρόδωσε με χαμόγελο η μελαχρινή καλλονή στην ερώτηση πόσο χρονών, η ίδια, νιώθει. «Πια δεν μπορώ να τρώω τίποτα τα βράδια. Θα το δεχτώ και αυτό σαν αλλαγή της ηλικίας και θα το αγαπήσω» συμπλήρωσε επίσης.

«Ήμουν πάρα πολύ ανασφαλής σε μικρότερη ηλικία» δε δίστασε να προδώσει η Δωροθέα ενώ, συμπλήρωσε, πως «τα τελευταία πέντε χρόνια, δουλεύοντας με τον εαυτό μου, θα έλεγα πως έχω αποκτήσει μια αυτοπεποίθηση».

Όσον αφορά τη σχέση με τον έρωτα αλλά και τις πληγές του, η Δωροθέα Μερκούρη ανέφερε πως «έπεφτα πάρα πολύ στα πατώματα όταν ήμουν μικρή με τις σχέσεις και τους έρωτες μου. τα ζω όλα με πάρα πολύ πάθος. Αυτή την περίοδο δεν είμαι ερωτευμένη αλλά είμαι πάντα ανοιχτή στον έρωτα. Να ξαναερωτευτώ και να ξαναπληγωθώ».

«Οι κόρες μου δεν αντιλαμβάνονται την ομορφιά τους. Δεν θεωρούν ότι είναι πανέμορφες. Αυτό είναι καλό γιατί δεν φτάνει μόνο η ομορφιά» δήλωσε, σε άλλο σημείο, η μελαχρινή καλλονή.