Πόσο φοβάται η Ρένια Λουιζίδου την επιστροφή στο «Καφέ της Χαράς»;

Ρένια Λουιζίδου

"Τα μίνι της Χαράς θα φύγουν όπως έχουν φύγει και από τη ζωή της Ρένιας"

Την Ρένια Λουιζίδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και ο δημοσιογράφος Αρτ με αφορμή την πολυαναμενόμενη επιστροφή του σίριαλ, «Το καφέ της Χαράς». Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στις προσωπικές της αγωνίας για το νέο αυτό κύκλο αλλά και τη σχέση της με τον χρόνο.

«Έχω αγωνία, βέβαια, αλλά δεν θα πεθάνουμε κιόλας αν δεν αρέσει» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ρένια Λουιζίδου.

«Η κόρη μου έρχεται να εξιχνιάσει το μυστήριο του πως κάηκε το Καφέ και εγώ έρχομαι στο Κολοκοτρωνίτσι για να την μαζέψω να φύγουμε. Θεωρώντας ότι δεν έχουμε πια λόγο ύπαρξης και παρτίδες σε αυτό το χωριό» πρόδωσε για το ξεκίνημα το νέου κύκλου της τηλεοπτικής σειράς.

«Τα μίνι της Χαράς θα φύγουν όπως έχουν φύγει και από τη ζωή της Ρένιας. Δεν ντύνεται μια γυναίκα με τον ίδιο τρόπο στα 20, στα 30 και στα 50» σημείωσε, επίσης, η ηθοποιός για το χαρακτηριστικό στιλ της ηρωίδας της επιτυχημένης σειράς του Χάρη Ρώμα.

Όσον αφορά τις σειρές που έχει πρωταγωνιστήσει και επαναλαμβάνεται η προβολή τους, η Ρένια Λουιζίδου δήλωσε: «Τώρα πια δεν με αγχώνουν οι επαναλήψεις. Τα πρώτα χρόνια μου φαινόταν πολύ περίεργο να παίζονται και να ξαναπαίζονται. Αισθανόμουν ότι μπορεί κάτι να σε κολλάει πίσω».

«Ο χρόνος μου έχει φερθεί μια χαρά, δεδομένου ότι δεν είμαι πολύ προσεχτική η ίδια. Με λυπήθηκε» πρόσθεσε, ακόμα, η Ρένια Λουιζίδου.