Πως σχολιάζει ο Στέλιος Κρητικός τη συνεργασία Alpha – Αντελίνα Βαρθακούρη;

Στέλιος Κρητικός

"Πήραμε και προκαταβολικά χρήματα στο Globetrotters"

Ο Στέλιος Κρητικός και ο γιος του, Μιχαήλ – Άγγελος μίλησαν στην κάμερα του «Ευτυχείτε» και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Ντάφλο τόσο για την επόμενη μέρα του Globetrotters όσο και τις συμφωνίες της Αντελίνας και του Χάρη Βαρθακούρη με Alpha και ΣΚΑΪ αντίστοιχα.

«Στο Globetrotters υπήρχε αμοιβή γιατί λείπεις 50 μέρες από το σπίτι σου και μάλιστα την λάβαμε την επόμενη μέρα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Κρητικός. «Πήραμε και προκαταβολικά κάποια χρήματα» πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός.

Όσον αφορά την ανακοίνωση του Alpha για την Αντελίνα Βαρθακούρη, ο Στέλιος Κρητικός σχολίασε πως «η Αντελίνα έχει μπροστά της δύσκολο έργο. Να μπορέσει να κρατήσει το κοινό της και να δείξει τι μπορεί να κάνει».

Είχε προτάσεις τηλεοπτικές, τόσο ο ίδιος όσο και ο γιος του, μόλις ολοκληρώθηκε το Globetrotters; «Δεν είμαι εδώ για να γίνω παρουσιαστής και δεν είμαστε όλοι για όλα. Δεν συμβαίνουν σε όλους όλα» απάντησε με χαμόγελο ο ηθοποιός.

«Την ταινία του Μάρκου Σεφερλή δεν έχω προλάβει να την δω, αλλά πάντα είναι ωραίο να συμμετέχεις σε τέτοιες δουλειές» πρόδωσε ο Στέλιος Κρητικός σε ερώτηση για το εάν θα ήθελε να βρίσκεται στο φιλμ «Χαλβάη 5 – 0».

«Έχουμε να μιλήσουμε καιρό αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε τσακωμένοι ή μισιόμαστε. Ο Μάρκος με έχει παντρέψει και είναι νονός της μικρής μου» κατέληξε ο ηθοποιός.