Πως σχολιάζει η Αννίτα Ναθαναήλ όσα άκουσε για την τολμηρή της φωτογραφία;

Αννίτα Ναθαναήλ

"Από ένα σημείο και πέρα τα έκλεισα τα σχόλια..."

Στην κάμερα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα μίλησε η Αννίτα Ναθαναήλ. Η κομψή παρουσιάστρια αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» στην πρόσφατη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και προκάλεσε πλήθος ποικίλων σχολίων στους ακολούθους της.

Όσον αφορά, αρχικά, την εξωτερικής της εμφάνιση, η Αννίτα Ναθαναήλ πρόδωσε πως «μέικ απ, μαλλί, όλα μόνη μόνη μου… Είμαι από αυτές που αρνούνται να δώσουν χρήματα και να πάνε στο κομμωτήριο. Δεν πηγαίνω ποτέ! Έχω 8 με 10 χρόνια να πάω στο κομμωτήριο! Και τα κορίτσια μου εγώ τα περιποιούμαι, εγώ τα κουρεύω».

«Εννοείτε πως έχω ψωνίσει από κινέζικο μαγαζί, γιατί ποιος δεν έχει; Θα πάω και στο κινέζικο και δεν με νοιάζει καθόλου, το λέω και είμαι περήφανη. Φυσικά οι κόρες μου ούτε να το ακούσουν αν δεν είναι επώνυμο. Δεν μιλάμε για απομιμήσεις αλλά ρούχα τα οποία έχουν την σφραγίδα πως είναι φτιαγμένα στην Κίνα» πρόσθεσε η Αννίτα Ναθαναήλ.

Όταν η ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ ρώτησε την παρουσιάστρια για την πρόσφατη τολμηρή της φωτογραφία, η Αννίτα Ναθαναήλ δήλωσε με ειλικρίνεια: «Ήταν ακριβώς η στιγμή που πραγματικά είδα μια ωραία εικόνα στον καθρέφτη και στη συνέχεια μου άρεσε και την ανέβασα. Αφενός μπορώ να το κάνω, θεωρώ ότι το θέαμα που παρουσιάζω δεν είναι αντιαισθητικό, αφετέρου αυτοί που με κρίνουν πιστεύω ότι δεν έχουν περπατήσει στα δικά μου παπούτσια. Ούτε ηλικιακά ούτε στο να νιώθουν αυτό που εγώ αισθάνομαι. Ένιωσα πάρα πολύ όμορφα με αυτή τη φωτογραφία και πραγματικά αδιαφορώ για το τι λένε. Από ένα σημείο και πέρα τα έκλεισα τα σχόλια. Πιο πολύ δεν ήταν αρνητικά, ήταν πικάντικα. Δεν με αφορούν αυτά».

Ποια είναι η σχέση της παρουσιάστριας, αλήθεια, με τις πλαστικές επεμβάσεις; «Γενικά δεν είμαι πολύ φαν. Πιστεύω στο antiaging και το εφαρμόζω. Κάνω ένα πρόγραμμα αντιγύρανσης το οποίο μου προσδίδει όχι μόνο στο να δείχνω φρέσκια στην επιδερμίδα μου, γιατί πλέον είμαι σε μια ηλικία που σιγά σιγά μπαίνω στην κλιμακτήριο. Έχω κλείσει τα 51»!

«Γύρω στα 40 ίσως με έπιασε μια κρίση ηλικίας, μου ήταν λίγο βαρύ το 40 αλλά τώρα μετά τα 50 πετάω» συμπλήρωσε, επίσης, η Αννίτα Ναθαναήλ.