Πως αντέδρασε η Χρύσπα όταν της έκλεισαν τα μικρόφωνα και έλειπε η ορχήστρα;

Χρύσπα

"Όταν με ρωτάει κάποιος γιατί δεν κάνω παιδιά, του λέω έτσι..."

Στο «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» μίλησε η Χρύσπα και στον δημοσιογράφο Αρτ. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στον αγαπημένο της σύζυγο, τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στο χώρο του τραγουδιού αλλά και στη συμμετοχή του Αλέξη Γεωργούλη στο νέο κύκλο του YFSF.

«Είμαι 11 χρόνια παντρεμένη και το καλύτερο δώρο από τον άντρα μου είναι πως μεγαλώνουμε μαζί» δήλωσε τρυφερά η Χρύσπα.

Όσον αφορά στα παιδιά και αν επιθυμεί να αποκτήσει μαζί με τον σύζυγο της, η τραγουδίστρια σημείωσε πως «όταν με ρωτάει κάποιος γιατί δεν κάνω παιδιά, του λέω έτσι… Γιατί έτσι… Το γεγονός ότι από την οικογένεια δεν υπάρχει καν σαν ερώτηση, πολύ διακριτικοί οι γονείς, είναι πολύ αστείο όταν σε ρωτάει κάποιος άγνωστος γιατί δεν κάνεις οικογένεια και παιδιά».

«Όταν κάνεις μια δουλειά είναι καλό να κάνεις μια δουλειά» πρόσθεσε, επίσης, η Χρύσπα με αφορμή τη συμμετοχή του Αλέξη Γεωργούλη στο YFSF ενώ παράλληλα βρίσκεται στην Ευρωβουλή. «Δεν μπορώ να μπω στην τσέπη του άλλου και να του πω να μην δουλέψει. Αν του το επιτρέπουν οι νόμοι, καλά κάνει και το κάνει. Δουλειά είναι, δεν πάει να σκοτώσει κάποιον. Είναι κάτι που θα το δουλέψει για να το πληρωθεί».

«Έχει συμβεί να μου κλείνουν τα μικρόφωνα και να λείπουν η ορχήστρα και τα φώτα αλλά εγώ συνέχισα να τραγουδάω» πρόδωσε, ακόμα, με χαμόγελο η τραγουδίστρια.

Επίσης, η Χρύσπα αποκάλυψε με χαμόγελο πως στην αρχή ήθελε να γίνει χορεύτρια και έχει πάρει πτυχία για κλασικό και σύγχρονο χορό!