Ποια τραγουδίστρια θα αντικαταστήσει την Άσπα Τσίνα στο J2US;

Άσπα Τσίνα

Δύο τα σενάρια που εξετάζει η παραγωγή του J2US.

Η Άσπα Τσίνα ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το J2US για λόγους υγείας και τα σενάρια, πλέον, για την αντικαταστάτριά της είναι δύο. Όπως αποκάλυψε η Ελένη Βουλγαράκη στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” ή θα επιστρέψει η Χρύσπα για να γίνει “ζευγάρι” με τον Μάριο Πρίαμο ή θα μπει στο show μια τραγουδίστρια, η οποία είναι μεγάλο και πρώτο όνομα στις πίστες.

«Ήμουν την Τρίτη στο γύρισμα και την είδα την Άσπα. Η αλήθεια είναι ότι ήταν εμφανώς καταβεβλημένη και μου είπε ότι είναι εξαντλημένη.

Έχουμε αποκλειστικές πληροφορίες για το τι θα γίνει από εδώ και πέρα με τον Μάριο. Είναι δύο τα σενάρια γιατί η παραγωγή βρίσκεται σε συζητήσεις και με το BBC που έχει τα δικαιώματα του πρότζεκτ. Το πρώτο σενάριο είναι να επιστρέψει κάποιος coach που έχει ήδη αποχωρήσει και η Χρύσπα είναι η μοναδική γυναίκα που έχει αποχωρήσει μέχρι σήμερα.

Το δεύτερο ενδεχόμενο είναι ότι η παραγωγή βρίσκεται σε συζητήσεις με ένα πολύ μεγάλο όνομα. Πρώτο όνομα σε πίστες, ένα πρόσωπο που έχει συζητηθεί, ακριβοθώρητο…», είπε η Ελένη Βουλγαράκη.