Πέτρος Τατσόπουλος – «Φυσικά δεν θα κοινωνούσα είτε υπήρχε ο κορωνοϊός είτε όχι»

Πέτρος Τατσόπουλος

"Αφού ο Ντάνος με τα πάρα πολλά βιβλία που έχει διαβάσει στη ζωή του, έχει δικαίωμα να γράψει ένα βιβλίο, νομίζω ότι μπορεί να γράψει ο οποιοσδήποτε".

Ξεκάθαρη θέση για το θέμα της Θείας Κοινωνίας πήρε ο Πέτρος Τασόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο. «Ποτέ δεν έκρυψα ότι είμαι άθρησκος. Φυσικά δεν θα κοινωνούσα είτε υπήρχε ο κορωνοϊός είτε όχι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο για τα πρόσωπα της showbiz όπως η Μαρία Σολωμού και ο Νίκος Οικονομόπουλος, οι οποίοι δήλωσαν ότι δεν φοβούνται να κοινωνήσουν, ο Πέτρος Τατσόπουλος λέει: «Θεωρώ εγκληματική επιπολαιότητα κάτω από αυτές τις συνθήκες να προσπαθείς είτε για λόγους δημοσιότητας να προβάλεις τον εαυτό σου είτε για να προτρέψεις κάποιους να κάνουν κάτι τόσο εγκληματικά ανεύθυνο για την Ελλάδα».

«Κανένας δεν οφείλει να μας ζητήσει την άδεια για να γράψει ένα βιβλίο. Ο συμπαθέστατος Ντάνος υπαγόρευσε ένα βιβλίο, δεν το έγραψε ο ίδιος και είχε βγει με καμάρι και είχε πει ότι η ανάγκη του να γράψει το βιβλίο ήταν τα 8 βιβλία που είχε διαβάσει προηγουμένως. Αφού ο Ντάνος με τα πάρα πολλά βιβλία που έχει διαβάσει στη ζωή του, έχει δικαίωμα να γράψει ένα βιβλίο, νομίζω ότι μπορεί να γράψει ο οποιοσδήποτε», καταλήγει ο Πέτρος Τατσόπουλος.