Παύλος Τσίμας και Νίκος Μουτσινάς για το Mega – «Ένα σημαντικό κομμάτι στην ιστορία της τηλεόρασης»

Καλό Μεσημεράκι

Όσα είπαν οι δυο άντρες στο "Καλό μεσημεράκι"...

Σε μια από τις επιλεκτικές τηλεοπτικές του συνεντεύξεις, ο Παύλος Τσίμας βρέθηκε καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά την Δευτέρα στο «Καλό Μεσημεράκι». Ο δημοφιλής δημοσιογράφος αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην πρεμιέρα του Mega και στην ιστορία που έχει διαγράψει ο τηλεοπτικός σταθμός μέχρι σήμερα.

«Το Mega ήταν ένα σημαντικό κομμάτι στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης γιατί σε όλες τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όταν κάποια στιγμή περάσαμε από το κρατικό μονοπώλιο στην ιδιωτική τηλεόραση, η κρατική τηλεόραση δεν πέθανε. Παρέμεινε ισχυρή σε όλες τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Εδώ στην Ελλάδα η κρατική τηλεόραση εξαφανίστηκε σχεδόν. Συρρικνώθηκε τρομερά» σημείωσε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ στην μεσημεριανή εκπομπή.

«Οπότε το τηλεοπτικό σύστημα ισορροπούσε γύρω από το Mega. Το Mega έπαιζε τον ρόλο που στις άλλες χώρες παίζει η Δημόσια Τηλεόραση. Τώρα πια προφανώς δεν υπάρχει ανάγκη να παίξει αυτό τον ρόλο, κάτι άλλο πρέπει να κάνει. Αλλά σε κάθε περίπτωση με πείραζε ένα ιστορικό brand name, όπως το Mega, έτσι ξαφνικά να χαθεί από την αγορά» συμπλήρωσε για τον σταθμό στον οποίο είχα συνηθίσει, σαν τηλεθεατές, για αρκετά χρόνια.

«Πρέπει να έχει την ευκαιρία του να ξαναδοκιμαστεί» πρόσθεσε, επίσης, ο Παύλος Τσίμας με τον Νίκο Μουτσινά να προσθέτει πως «ήταν συγκλονιστικό για όλους που παρακολουθούσαμε τηλεόραση. Καλή επιτυχία να έχει, μακάρι! Δουλειά σε κόσμο θα δώσει και παραπάνω πρόγραμμα»!

Μια ακόμα αναπάντεχη συνάντηση στο «Καλό Μεσημεράκι»…