Παπάζογλου «κόλαφος» για Σταυροπούλου – «Είναι μια περσόνα, δεν είναι ηθοποιός» 

Δημήτρης Παπάζογλου

"Ο Νίκος Κοκλώνης είναι σαν να ακούς τον Τρύφωνα Σαμαρά. Είναι οι δύο μαζί αυτοί, έχουν την ίδια φωνή".

Μετά τα όσα είπε σε συνέντευξή του ο Δημήτρης Παπάζογλου για τη Βίκυ Σταυροπούλου, ο Γιώργος Λιάγκας τον κάλεσε στην εκπομπή του, ζητώντας του να κάνει κάποιες διευκρινίσεις. Τα πράγματα, ίσως να έγιναν χειρότερα, τελικά…

«Θεωρώ ότι είναι μια περσόνα, δεν θεωρώ ότι είναι ηθοποιός», λέει ο Δημήτρης Παπάζογλου και τονίζει για τον Σταμάτη Φασουλή: «Έχω ένα τεράστιο σεβασμό στον Σταμάτη Φασουλή γιατί είναι ένας θεατράνθρωπος που έχει καταθέσει μια ολόκληρη ζωή. Ενοχλούμαι λοιπόν, όταν μια περσόνα όπως ο Τρύφωνας Σαμαράς μπορεί να μιλάει, από μία θέση ως διαγωνιζόμενος επειδή «πουλάει», στον Σταμάτη Φασουλή».

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Παπάζογλου έριξε τα βέλη του χωρίς δισταγμό στον Τρύφωνα Σαμαρά και τον Νίκο Κοκλώνη: «Με ενοχλεί ένας άνθρωπος που 10 χρόνια παρουσιάζεται ως κομμωτής και αναρωτιόμουν πάντα: Πότε δουλεύει; Ένας άνθρωπος που έχει ένα συγκεκριμένο επάγγελμα, έχει ένα ωράριο, πρέπει να πάει στη δουλειά του, να αφιερώσει κάποιες ώρες.

Ο Νίκος Κοκλώνης σαν παρουσιαστής μου άρεσε σε αυτό με τα ταξίδια, του πήγαινε καλύτερα. Σε αυτό δεν μου αρέσει. Καταρχήν, είναι σαν να ακούς τον Τρύφωνα Σαμαρά. Είναι οι δύο μαζί αυτοί, έχουν την ίδια φωνή».