Παντελής Παντελίδης: Πέρασαν 4 χρόνια – «Πολλοί επώνυμοι φίλοι εξαφανίστηκαν στο μνημόσυνο»

Παντελής Παντελίδης

"Είναι ένα σημείο που τις περισσότερες φορές που θα περάσω, δεν θα το πιστέψεις, ακούω το ραδιόφωνο και βάζει Παντελή Παντελίδη"

Ήταν 18 Φεβρουαρίου 2016 όταν ενημερωθήκαμε για την τραγική είδηση, στην οποία πρωταγωνιστής ήταν ο Παντελής Παντελίδης. Ο αγαπημένος τραγουδοποιός έχασε, σαν σήμερα, τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης βυθίζοντας σε πένθος σύσσωμο τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ήταν και το καθιερωμένο μνημόσυνο πριν από λίγες μέρες. Ήταν πάρα πολύ έντονη μέρα για μένα» σημείωσε με ειλικρίνεια ο καλός φίλος του 32χρονου Παντελή Παντελίδη, Πάνος Παπατσώρης στην κάμερα του Ευτυχείτε. «Δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου λείπει ένας άνθρωπος, τον οποίο γνώριζες και έκανες παρέα. Μία φορά να τον είχε γνωρίσει, νομίζεις ότι ήταν αδελφός σου, κολλητός σου, φίλος σου».

Όσον αφορά στο συναίσθημα που τον κυριεύει κάθε φορά που θα περάσει από το σημείο που σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα, ο Πάνος Παπατσώρης δήλωσε πως «είναι ένα σημείο που τις περισσότερες φορές που θα περάσω, δεν θα το πιστέψεις, ακούω το ραδιόφωνο και βάζει Παντελή Παντελίδη. Είναι φοβερό αυτό».

«Πάρα πολλοί επώνυμοι τραγουδιστές ήρθαν στην κηδεία και στο μνημόσυνο εξαφανίστηκαν. Από την αρχή, η Αμαρυλλίς είναι από τις λίγες που στάθηκε κοντά στην οικογένεια και γενικά ήταν πάντα πολύ κοντά» πρόσθεσε, επίσης, ο καλός φίλος του τραγουδοποιού.

Εν ζωή, ο Παντελής Παντελίδης είχε κυκλοφορήσει τους δίσκους «Αλκοολικές Οι Νύχτες» (2012), «Ουράνιο Τόξο Που Του Λείπανε 2 Χρώματα» (2013), «Πανσέληνος Και Κάτι – Εισ-Πνοή» (2014), «Πανσέληνος Και Κάτι – Εκ-Πνοή» (2015), οι οποίοι έγιναν όλοι πλατινένιοι.