«Ότι χειρότερο το φετινό My Style Rocks – Λυπάμαι τους κριτές, πραγματικά»

My Style Rocks

Χείμαρρος στα λόγια του...

Βέλη προς το νέο κύκλο του «My Style Rocks» δε δίστασε να ρίξει ο γνωστός σχεδιαστής μόδας μιλώντας στην κάμερα του «Ευτυχείτε» και τον δημοσιογράφο Σωτήρη Καραμίντζα. Σημείωσε, δε, πως λυπάται τους κριτές για το υλικό που έχουν στα χέρια τους!

«Νομίζω ότι αυτός ο τρίτος κύκλος, από όσα στιγμιότυπα κοίταξα, θεωρώ ότι είναι ίσως το χειρότερο που έχω δει ποτέ. Λυπάμαι τους κριτές, πραγματικά. Τους λυπάμαι. Έχουν πολύ κακό υλικό. Είναι πολύ χαμηλό το επίπεδο, τραγικό το υλικό» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Βλάσσης Χολέβας.

Όσον αφορά τη νικήτρια του πρώτου κύκλου του GNTM, ο γνωστός σχεδιαστής πρόδωσε πως «την Ραμόνα την ξέρω καλά. Την ξέρω πριν από το παιχνίδι και την είδα πως μεταμορφώθηκε ως άνθρωπος μετά το παιχνίδι».

«Ήταν σύζυγος, μητέρα και έκανε περιστασιακά λίγο μόντελινγκ. Δεν δούλευε πολύ σαν μοντέλο. Μόνη της αυτοπροσδιορίζεται, δικαίωμα της να κάνει ότι θέλει. Αν ο κόσμος το δέχεται, μπράβο της» πρόσθεσε ο Βλάσσης Χολέβας.

Θα έπαιρνε αλήθεια κάποιο κορίτσι από το GNTM σε επίδειξη του; «Δεν έχω κοιτάξει να πάρω τα κορίτσια από το GNTM σε επίδειξη μου. Δηλαδή δεν θυμάμαι καν ποιες ήταν πέρσι» ανέφερε.

«Αποδέχομαι ότι ο κόσμος έξω από τον κύκλο μου νομίζει ότι οι σχεδιαστές μόδας είναι ομοφυλόφιλοι» σημείωσε, μέσα σε όλα, ο Βλάσσης Χολέβας.