«Όταν πέθανε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας με πήραν τηλέφωνο το πρωί»

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

"Παναγιά μου αυτό το Πρωινό! Μου είπαν πρωί πρωί το μαντάτο και έπαθα την πλάκα μου"!

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται και τον Κώστα Τσουρό, μίλησε για όλα.

«Παναγιά μου αυτό το Πρωινό! Με πήραν τηλέφωνο και μου το είπαν ότι πέθανε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, πρωί πρωί το μαντάτο και έπαθα την πλάκα μου. Δεν το περίμενα, ήταν ξαφνικό. Ξέραμε ότι έχει πρόβλημα, αλλά ξέραμε ότι το έχει κουμαντάρει και πήγαινε μια χαρά, αλλά…

Υπήρχαν στιγμές που έζησα χωρίς μία. Με δική μου πρωτοβουλία, με δική μου απόφαση. Μετά την πρωτοβουλία που είχα. Για 10 χρόνια σταμάτησα να παίζω. Έτσι αποφάσισα, δεν γουστάρω να παίξω. Κουράστηκα με το σύστημα, με κούρασε το παραμύθι του συστήματος. Τα 10 χρόνια πέρασα δύσκολα, αλλά ήταν δική μου απόφαση. Δεν είχα μία. Ερχόμουν και σου έλεγα, κάνε κουμάντο να πληρώσουμε τη ΔΕΗ.

Ένα τροχαίο που πέρασα σημαντικό, πήγα μια βόλτα και ξαναγύρισα. Ήμουν πολύ σοβαρά με πιθανότητες αν θα ζήσω. Ήταν με μηχανή. Τώρα δεν ξαναοδηγώ μηχανή. Δεν το κάνω γιατί έχει πάθει νευρικό κλονισμό η Σοφία.

Είχα εξαρτήσεις και ευτυχώς το έχω παλέψει. Εδώ και 10 χρόνια είμαι πλέον καθαρός και ξάστερος. Από αλκοόλ. Είχα θέμα αλκοολισμού. Στα 10 χρόνια κύλησα. Γιατί έλεγα εντάξει, ένα ποτήρι θα βάλω κι έβαζα ένα ποτήρι κρασί. Το ένα ποτήρι θα φέρει και το δεύτερο, το δεύτερο το τρίτο. Εδώ και ενάμιση χρόνο καθόλου».