Όταν οι «Άγριες Μέλισσες» πετούν και θεατρικά

Άγριες Μέλισσες

Πανιά για μεγάλες θεατρικές παραγωγές ανοίγουν οι πρωταγωνιστές...

Μπορεί τα πάντα να έχουν παύσει εξαιτίας του κορονοϊού στη χώρα μας, συμπεριλαμβανομένου βεβαίως και του θεάτρου, αλλά παραγωγές φαίνεται πως ετοιμάζονται με μεράκι για την ερχόμενη πια σεζόν. Δεν θα είναι λίγες, δε, οι παραστάσεις στις οποίες τον πρώτο λόγο θα έχουν… Άγριες Μέλισσες!

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στη Φωλιά των Κου Κου, τρεις είναι μέχρι στιγμές οι μεγάλες παραγωγές που ετοιμάζονται με στόχο να μονοπολήσουν με το λαμπερό τους καστ το ενδιαφέρον των θεατών.

Αρχικά στο θέατρο Βεάκη, Θεού θέλοντος και κορονοϊού επιτρέποντος, θα παρουσιαστεί η παράσταση «Κάποτε στον Βόσπορο». Σε αυτή θα πρωταγωνιστήσουνεμεταξύ άλλων ο Στέλιος Μάινας, ο Δημήτρης Πιατάς, ο Δάνης Κατρανίδης, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Ιωάννης Παπαζήσης καθώς και οι Ελένη Καρακάση και Θεοφανία Παπαθωμά από τις «Άγριες Μέλισσες».

Επίσης, ο Απόστολος Γκλέτσος ετοιμάζεται να επιστρέψει μετά από αρκετά χρόνια στο θεατρικό σανίδι και θα συναντήσει τις κυρίες Βασιλική Ανδρίτσου, Μπέσυ Μάλφα, Ντόρα Μακρυγιάννη στην παράσταση «Τέλειοι Ξένοι» που θα ανέβει στο ανακαινισμένο θέατρο Αθηνά.

Τέλος, ο Γρηγόρης Βαλτινός θα «ντυθεί» εκ νέου τον «Βιολιστή στη στέγη» που θα παρουσιαστεί στο θέατρο Αθηνών. Στο πλευρό του, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, θα έχει πλήθος από το πρωταγωνιστικό team του επιτυχημένου σίριαλ του ΑΝΤ1, όπως οι Ευαγγελία Μουμούρη, Δανάη Μιχαλάκη και Γιώργος Σουξές καθώς και την Μαρία Χανου που γνωρίσαμε τηλεοπτικά μέσα από το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Όπως βλέπουμε πολλές «Άγριες Μέλισσες» ετοιμάζονται να πετάξουν και θεατρικά!