Όταν ο Χάρης Βαρθακούρης δοκιμάζεται στο πατινάζ και… νιώθει «χαζός» στο Globetrotters

Globetrotters

"Βλέπω ότι η γυναίκα μου έχει ένα φυσικό ταλέντο"

Σε ακόμη ένα ταξίδι παρακολουθήσαμε, στο Globetrotters το ζεύγος Αντελίνα και Χάρη Βαρθακούρη. Αυτή τη φορά, στο επεισόδιο της Τετάρτης, το δημοφιλές ζευγάρι βρέθηκε στην Αγία Πετρούπολη όπου η αποστολή ήταν να κάνουν καλλιτεχνικό πατινάζ.

Παρά τους αρχικούς φόβους και ενδοιασμούς του τραγουδιστής, το ζευγάρι τόλμησε να δοκιμάσει τις ικανότητες του στο πατινάζ!

Αντικρίζοντας το θέαμα συνειδητοποιώ, όχι μόνο πόσο άσχετος είμαι, αλλά και πόσο δεν θέλω να εκτεθώ» ανέφερε χαρακτηριστικά στην κάμερα ο Χάρης Βαρθακούρης. «Η πρώτη σκέψη που μου έρχεται στο μυαλό είναι να κάνω τον τραυματία και αρχίζω να περπατάω, λοιπόν, σαν κουτσός» πρόσθεσε ο παίκτης του Globetrotters.

Λίγα λεπτά, όμως αργότερα, βλέποντας και την σύζυγο του Αντελίνα να τολμάει να ανέβει στον πάγο, ο Χάρης Βαρθακούρης φόρεσε τα πέδιλα και το επιχείρησε!

«Βλέπω ότι η γυναίκα μου έχει ένα φυσικό ταλέντο στο πατινάζ ενώ εγώ είμαι ανεπίδεκτος μαθήσεως» σημείωσε ο τραγουδιστής στο Globetrotters για να ομολογήσει στον εκπαιδευτή καλλιτεχνικού πατινάζ, με χιούμορ, πως «νιώθω χαζός».

Για κάποιο λόγο, ενώ το μυαλό αντιλαμβάνεται τις εντολές, το σώμα δεν υπακούει» συμπλήρωσε ο Χάρης Βαρθακούρης στην κάμερα του STAR.