Όταν η Ναταλία Γερμανού φαντάζεται «τον Νταλάρα και τη Γαλάνη να διαγωνίζονται στο J2US»

Ναταλία Γερμανού

"Μόνο που το λέω σαν φράση αυτό γελάω μέσα μου"

Το τελευταίο επεισόδιο του J2US, στο οποίο αποχώρησε ο Γιώργος Γιαννόπουλος, σχολίασε η Ναταλία Γερμανού με την τηλεοπτική της παρέα στο «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι της Κυριακής. Η παρουσιάστρια του Alpha δεν μπόρεσε, δε, να μην αναφερθεί στη σκέψη που είχε ο ηθοποιός για το ιδανικό τραγουδιστικό σόου.

«Η Δέσποινα Ολυμπίου ήταν σαφέστατα ενοχλημένη χθες» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού για να προσθέσει, αμέσως μετά, πως «ο Γιώργος Γιαννόπουλος έχει πολλές φορές εκφραστεί πολύ ωραία για τη Δέσποινα σε προηγούμενα επεισόδια. Άλλα Σάββατα έχει πει, πόσο τυχερός είμαι που έχω αυτή την καλλιτεχνάρα. Δεν νομίζω ότι την ακύρωσε ξαφνικά. Εξέφρασε τον ευσεβή του πόθο ότι «τι ωραία που θα ‘ταν στο J2US να είναι ο Νταλάρας και η Γαλάνη». Μόνο που το λέω σαν φράση αυτό γελάω μέσα μου».

«Φαντάσου, τώρα, δηλαδή τον Νταλάρα και την Γαλάνη να διαγωνίζονται στο J2US. Παιδιά, Γιώργο μου, ούτε το 2467 δεν θα συμβεί αυτό… Με τους αντίστοιχους… Δεν πηγαίνουν αυτοί οι καλλιτέχνες σε τάλεντ σόου για κανένα λόγο! Για κανένα λόγο! Και αυτοί που είναι εκεί, πάλι καλά να λες! Δεν πάνε» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του Alpha.

Και άδικο, σίγουρα, η Ναταλία Γερμανού δεν έχει…