Όσα είπε η Βασιλική Σουλάνη για την αποχώρηση από το «My Style Rocks»

Μαζί σου Σαββατοκύριακο

Στο πλατό του "Μαζί σου Σαββατοκύριακο"!

Την διαγωνιζόμενη που αποχώρησε στο πρώτο Gala του «My Style Rocks» φιλοξένησε η Τατιάνα Στεφανίδου το μεσημέρι του Σαββάτου. Ο λόγος για την Βασιλική Σουλάνη, η οποία συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία από τις παίκτριες και την κριτική επιτροπή στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ.

Μιλώντας για την εμπειρία της στο «My Style Rocks», η Βασιλική Σουλάνη δε δίστασε να εκφράσει στο «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» το παράπονο για την αποχώρηση της. «Ήταν πολύ σκληροί μαζί μου. Εντάξει σίγουρα κάτι είδαν και για αυτό το είπαν. Υπήρξαν μέρες που δεν τους άρεσε τίποτα. Όσα και αν έχεις περάσει, όπως και να το κάνουμε, όταν κάθεσαι μπροστά από τρεις ανθρώπους από τον χώρο της μόδας και σου καταρρίπτουν όλη τη σκέψη πίσω από το styling που έχεις κάνει, είναι λίγο επώδυνο»».

«Πήγα κυρίως για το styling και δεν με ενδιέφερε να ξεχωρίσω για την προσωπικότητά μου» παραδέχθηκε, επίσης, η παίκτρια που αποχώρησε από ριάλιτι μόδας.

Ακόμα, με χαμόγελο, η Βασιλική συμπλήρωσε πως «την πάτησα, δεν πειράζει. Όσοι ξέρουν ποια είμαι, ξέρουν και αυτό με ενδιαφέρει πιο πολύ».