Όσα είπε η Στεφανία Λυμπερακάκη για την Eurovision στη συνέντευξη Τύπου

Στεφανία Λυμπερακάκη

Έτοιμη να γίνει το "Supergirl" της Ευρώπης...

Η Στεφανία Λυμπερακάκη θα εκπροσωπήσει, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, την Ελλάδα στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2020, ο οποίος θα διεξαχθεί φέτος στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας από τις 12 ώς τις 16 Μαΐου.

Τη μουσική του κομματιού της νεαρής τραγουδίστριας, «Supergirl», συνέθεσαν ο Δημήτρης Κοντόπουλος και οι Arcade. Το ίδιο καλλιτεχνικό ζευγάρι υπογράφει και τους στίχους του τραγουδιού μαζί με τη Sharon Vaughn, ενώ creative director είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Το «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» βρέθηκε στο Ραδιομέγαρο όπου η Στεφανία Λυμπερακάκη παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη Τύπου. «Όταν άκουσα το τραγούδι μου, το Supergirl είπα… Ουάου! Πολύ ωραίο είναι, καταπληκτικό» τόνισε με ενθουσιασμό.

«Έρχομαι συχνά στην Ελλάδα για να δω την γιαγιά μου, τον παππού μου να πάμε στην Κρίτη και στην Χίο» πρόσθεσε, επίσης, η νεαρή τραγουδίστρια με χαμόγελο.

Ο Δημήτρης Κοντόπουλος, με τη σειρά του, πρόσθεσε πως «είναι ένα κομμάτι το οποίο γράψαμε για την Στεφανία και νομίζω πως έχουμε πιάσει τον παλμό και τον χαρακτήρα της. Ο στίχος είναι αυτοβιογραφικός και μιλάει για τους νέους ανθρώπους που αν πιστέψουν στις δικές τους δυνάμεις μπορούν να καταφέρουν τα πάντα».

Αναμένουμε με ενδιαφέρον την πρώτη ακρόαση του «Supergirl»…