Οι τραγικές ιστορίες πίσω από τους Deevibes – Η ενδοοικογενειακή βία και ο ρατσισμός

Deevibes

«Οι συμμαθητές μου και η δασκάλα μου γελούσαν μαζί μου γιατί είχα διαφορετικό χρώμα».

Οι Deevibes είναι ένα συγκρότημα που έχει καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία του στη μουσική σκηνή τα τελευταία χρόνια. Αυτό όμως που δεν είναι γνωστό, είναι ο παράλληλος βίος της Εβελίνας και του Ντομινίκ. Τα δυο παιδιά άνοιξαν την καρδιά τους στα “Μεσάνυχτα” και την Ελεονώρα Μελέτη και μίλησαν για την άγνωστη ζωή τους.

Ο Ντομινίκ αποκάλυψε πως δεν έχει μνήμες από τον πατέρα του και θυμάται μόνο την μητέρα του να φέρνει εκείνον και τον αδερφό του στην Ελλάδα. Εξήγησε, επίσης, πως η καταγωγή του δυσκόλεψε την προσαρμογή του και τον έκανε να αγωνίζεται. Η Εβελίνα έχει μνήμες από τον πατέρα της, ο οποίος ήταν καλός μαζί της μέχρι που ο χωρισμός του με τη μητέρα της τον άλλαξε σε ένα σκληρό άνθρωπο.

«Από τη Γερμανία φύγαμε σαν κυνηγημένοι με την μητέρα μου και τον αδερφό μου. Ο πατέρας μου είχε γίνει βίαιος με τη μητέρα μου. Για 20 χρόνια δεν είχα καμία επαφή με τον πατέρα μου. Όταν τον συνάντησα, τον ρώτησα γιατί χτυπούσε τη μητέρα μου. Όταν ήρθα στην Ελλάδα βίωσα τον ρατσισμό. Οι συμμαθητές μου και η δασκάλα μου γελούσαν μαζί μου γιατί είχα διαφορετικό χρώμα και φορούσα σκουλαρίκι», είπε ο Ντομινίκ.

«Ο πατέρας μου μας έκανε ψυχολογικό πόλεμο, όταν η μητέρα μου του ζήτησε να χωρίσουν. Μέσα σε ένα βράδυ ο πατέρας μου πήρε όλα τα έπιπλα από το σπίτι, κοιμόμασταν για μήνες στο πάτωμα. Ήταν ο καλύτερος πατέρας του κόσμου μέχρι που έγινε εχθρός μου. Είχα κόψει κάθε επαφή μαζί του μέχρι που τον είδα σε μια συναυλία μου. Αποφάσισα να του μιλήσω για να γίνω εγώ καλύτερη», είπε η Εβελίνα.