Οι κορούλες διαγωνιζόμενου εισέβαλαν ξανά στη σκηνή του The Voice

The Voice

"Αναμενόμενη είσοδος" κατά τον Γιώργο Λιανό!

Στον πρώτο ημιτελικό του The Voice βρέθηκε ο Νάσος, ο διαγωνιζόμενος του Πάνου Μουζουράκη με στόχο να κερδίσει τις εντυπώσεις των τηλεθεατών και να περάσει στον μεγάλο τελικό. Όπλο στην προσπάθεια αυτή είχε το «Γράμμα» που όλοι γνωρίζουμε με την φωνή του Γιάννη Πάριου.

Ο λαϊκός τραγουδιστής ερμήνευσε τη γνωστή επιτυχία με τον δικό του τρόπο κατορθώνοντας να αποσπάσει θερμά σχόλια από του coaches του τάλεντ σόου. Την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, τον Σάκη Ρουβά, την Έλενα Παπαρίζου και τον δικό του μέντορα, Πάνο Μουζουράκη.

Και ενώ, λοιπόν, ο Νάσος δεχόταν την κριτική στο πλατό υπήρξαν απρόσμενα δύο «γνώριμοι επισκέπτες».

Πιο συγκεκριμένα, η δύο κορούλες του Νάσου ανέβηκαν στη σκηνή προκειμένου να συγχαρούν τον πατέρα τους για την προσπάθεια του. Κάτι που, βεβαίως, δεν άφησε ασχολίαστο και ο παρουσιαστής του The Voice, Γιώργος Λιανός.

«Πάλι εσύ;» αναρωτήθηκε στον αέρα ο παρουσιαστής για το πρώτο και μικρότερο ηλικιακά κορίτσι, προσθέτοντας με χιούμορ «πες ένα τραγούδι τουλάχιστον»!

«Σας έχω συνηθίσει ντουέτο εσάς τις δύο. Αυτές οι δυο είναι πανταχού παρούσες, δεν υπάρχουν» συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιανός.

Έτσι, αφού άκουσαν τις υπόλοιπες κριτικές από τους coaches, επέλεξαν να αποχωρήσουν με τη μικρότερη από τις δυο κορούλες του διαγωνιζόμενου του The Voice να κάνει την γύρα της και να φεύγει καμαρωτή από την σκηνή!

Να σημειώσουμε, δε, πως περιέργως από την αρχή του τάλεντ σόου παραμένει άγνωστό το επώνυμο του συγκεκριμένου διαγωνιζόμενου από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη…