Όχι μία αλλά δύο φορές ακύρωσε η Σοφία Λεοντίτση τη βάπτιση του γιου της

Σοφία Λεοντίτση

"Τα ακύρωσα όλα για φέτος. Επ' αόριστον για του χρόνου"

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε, το πρωί της Τρίτης, η Σοφία Λεοντίτση. Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στη διπλή ακύρωση της βάπτισης του μωρού της λόγω του κορονοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, η Σοφία Λεοντίτση σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σε λίγες μέρες είχαμε ορίσει την πρώτη ημερομηνία της βάπτισης. Είναι κάτι το οποίο το είχα ακυρώσει πολύ πριν την καραντίνα για τα τέλη Ιουνίου. Εν τέλει πάλι αποφάσισα να το αλλάξω γιατί σκέφτηκα ότι δεν θα ήθελα, ένα τόσο ευχάριστο και χαρμόσυνο γεγονός, να γίνει κάτω από αυτές τις συνθήκες».

«Τα ακύρωσα όλα για φέτος. Επ’ αόριστον για του χρόνου» συμπλήρωσε με ειλικρίνεια η πρώην διαγωνιζόμενη του My Style Rocks. «Έχουμε ορίσει για τις 6 Μαρτίου, που εύχομαι να είναι σαφώς καλύτερα τα πράγματα, ο κόσμος πιο εξοικειωμένος και σε καλύτερη ψυχολογία για να περάσουμε όλοι όμορφα. Να το ζήσουμε όπως πρέπει, μακριά από όλο αυτό το κακό σύννεφο που έχει πέσει και μας έχει πλακώσει όλους.

Παράλληλα, η Σοφία Λεοντίτση αποκάλυψε πως είχε μαλώσει με κολλητή της φίλη που θα ήθελε ιδανικά να γίνει νονά του παιδιού της.