Ο Βασίλης Ζούλιας ξεκαθαρίζει – «Το δημοσίευμα έπρεπε να δώσει συγχαρητήρια στον Έλληνα επιχειρηματία, Βασίλη Ζούλια»

Βασίλης Ζούλιας

"Οι Έλληνες σχεδιαστές δεν ανήκουμε σε καμία πολυεθνική, πρέπει να το καταλάβει αυτό ο κόσμος..."

Στη μεσημεριανή εκπομπή του Σπύρου Χαριτάτου και του Γιώργου Καραμέρου, OPEN Ελλάδα εμφανίστηκε μέσω skype ο Βασίλης Ζούλιας. Ο δημοφιλής σχεδιαστής μόδας θέλησε να δώσει σαφή απάντηση σε όσους αντιδρούν για τις τιμές των μασκών που σχεδιάζει.

Ειδικότερα, μέσα σε όλα, ο Βασίλης Ζούλιας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτό το δημοσίευμα έπρεπε να αρχίσει από την ανάποδη. Δηλαδή να πει συγχαρητήρια στον Έλληνα επιχειρηματία, Βασίλη Ζούλια που σκέφτηκε να φτιάξει αυτές τις όμορφες μάσκες για τις πελάτισσες του και για όποιον θέλει να πάει να τις αγοράσει, οι οποίες ξεκινούν οι 7 μάσκες από 100 ευρώ, οι 3 στα 50 ευρώ με δώρο μια θήκη και η μία κάνει 25 ευρώ! Γιατί, βεβαίως, την πηγαίνουμε την μάσκα στον πελάτη εμείς και πληρώνουμε εμείς και τα μεταφορικά».

«Οι Έλληνες σχεδιαστές δεν ανήκουμε σε καμία πολυεθνική, πρέπει να το καταλάβει αυτό ο κόσμος, δεν ανήκουμε σε κανένα fund και δεν έχουμε από πίσω μας οικογένειες στα Αραβικά Εμιράτα να μας στηρίζουν. Είμαστε μόνοι μας» συμπλήρωσε με σαφήνεια ο γνωστός σχεδιαστής.

Μια ξεκάθαρη απάντηση δια χειρός Βασίλη Ζούλια σε κάθε αντίδραση…