Ο Βασίλης Παλαιολόγος θυμάται τον Νίκο Σεργιανόπουλο – «Υπέροχος άνθρωπος αλλά αυτοκαταστροφικός»

Βασίλης Παλαιολόγος

Στην εποχή των Δύο Ξένων...

Ο Βασίλης Παλαιολόγος μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και τη δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη με αφορμή την παράσταση «Terror» που συνεχίζεται με επιτυχία στο θέατρο Αθηνών. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο τηλεοπτικό του ξεκίνημα, στη συνεργασία με τον Νίκο Σεργιανόπουλο αλλά και την νοσηλευτική!

«Ασχολούμαι 20 χρόνια με την υποκριτική, από τους Δύο Ξένους» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Παλαιολόγος με την δημοσιογράφο να τον ρωτάει απευθείας για τον συμπρωταγωνιστή του, Νίκο Σεργιανόπουλο στο επιτυχημένο σίριαλ του Mega. «Ο Νίκος ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος. Έξω καρδιά, πολύ καλός συνάδελφος και ηθοποιός, με χιούμορ αλλά τελικά αυτοκαταστροφικός» απάντησε με ειλικρίνεια ο ηθοποιός.

Όσον αφορά την απόφαση και επιλογή να ασχοληθεί με τον χώρο της νοσηλευτικής, ο Βασίλης Παλαιολόγος δήλωσε πως «ήταν μια συνειδητή απόφαση και βρίσκομαι στην πτέρυγα με τα νεογνά.  πιο ευαίσθητος πληθυσμός. Έχει χαθεί παιδί στην αγκαλιά μου αλλά έχω βοηθήσει περισσότερες φορές στο να γίνουν καλά. Δένεσαι βεβαίως αλλά δημιουργείς έναν μηχανισμό άμυνας γιατί, εάν αυτό που αντιμετωπίζεις σε κεντρίσει μόνο συναισθηματικά, θα σε απομονώσει και δεν θα μπορέσεις να λειτουργήσεις ώστε να σώσεις το παιδί».

«Πιο εύκολα λέω συγνώμη παρά σ’ αγαπώ» παραδέχθηκε ο δημοφιλής ηθοποιός προσθέτοντας πως «τώρα έχω αρχίσει να λέω σ’ αγαπώ και μου δημιουργήθηκε πιο έντονα ‘όταν έχασα την μάνα μου που δεν της το είχα πει ποτέ».

«Terror, ένα έργο το οποίο γράφτηκε το 2016 και ο κόσμος βλέπει την προσομοίωση μιας δίκης. Έχει ένα στοιχείο διάδρασης, το οποίο σημαίνει πως την απόφαση για τον κατηγορούμενο που δικάζεται την βγάζει το κοινό» πρόδωσε ο Βασίλης Παλαιολόγος για την παράσταση που ανεβαίνει στο θέατρο Αθηνών.