Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης ξαφνιάζει για τον πιο επεισοδιακό γάμο, τον δικό του

Βασίλης Χαλακατεβάκης

"Όλος ο κόσμος συμφωνεί πως ήταν ένας ιδιαίτερος γάμος..."

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day και τον Χρήστο Βαρθαλίτη. Ο ηθοποιός μίλησε για την επιστροφή του Καφέ της Χαράς αλλά και την αιφνιδιαστική απόφαση να παντρευτεί μέσα σε δύο μόλις μέρες.

«Ο Χαλακατεβάκης στους Απαράδεκτους ήταν ένας γρουσούζης, τσιγκούνης και ενοχλητικός τύπος. Δεν νομίζω πως είμαι έτσι εγώ. Κατ’ αρχάς δεν έχω κάνει ποτέ διαχείριση στην πολυκατοικία γιατί δεν τα πάω καλά με αυτά τα πράγματα και δεν θέλω να ενοχλώ τους άλλους» σημείωσε, μέσα σε όλα, με χιούμορ ο ηθοποιός.

Όσον αφορά την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε και γνωρίζει η σειρά του Χάρη Ρώμα, ο Βασίλης Χαλακατεβάκης ομολόγησε πως «εδώ και 15 χρόνια δέχομαι παραγγελίες, όπου κι αν πάω, από τον κόσμο λόγω του ρόλου που ερμηνεύω στο Καφέ της Χαράς. Με ένα χαμόγελο απλά αντιδρώ και τους ξεφεύγω. Το καλό και το κακό των επαναλήψεων είναι ότι ο κόσμος δεν σταμάτησε να μας βλέπει. Βρέθηκε λοιπόν να βρει αυτούς τους ήρωες ξανά μετά από μερικά χρόνια σαν να κάνει μετάβαση στον χρόνο».

«Ο γάμος μου με την γυναίκα μου ήταν ένας γάμος έκπληξη. Δυο μέρες πριν συμβεί, πήρα ένα χαρτί στα χέρια μου όπου με καλούσαν σε ένα γάμο. Δώσαμε ραντεβού σε ένα κτίριο και εκεί τελέστηκε ένα μυστήριο με 150 φίλους και γνωστούς. Εγώ δεν ήξερα ότι είχε καλεστεί κανένας και ανταλλάξαμε αιώνιους όρκους αγάπης και αφοσίωσης» πρόσθεσε επίσης.

«Όλος ο κόσμος συμφωνεί πως ήταν ένας ιδιαίτερος γάμος. Δεν σκοπεύουμε να κάνουμε θρησκευτικό γάμο, απλά θα βάλουμε 2 υπογραφές» κατέληξε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.