Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης αποκαλύπτει πως έφυγε τρέχοντας μετά από καραμπόλα γιατί ντράπηκε

Βασίλης Χαλακατεβάκης

"Η πιο δύσκολη σκηνή που γύρισα φέτος είναι εκεί που εμφανίζεται η Ρένια Λουιζίδου και τρώει την τούρτα στη μούρη".

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης έγινα γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τους Απαράδεκτους, ενώ ξεχωρίζει μέσα από Το Καφέ της Χαράς. Ο ίδιος εξομολογείται Στη φωλιά των Κου Κου και τον Γιάννη Πουλόπουλο για μια δύσκολη σκηνή του στο δημοφιλές σίριαλ:

«Η πιο δύσκολη σκηνή που γύρισα φέτος είναι εκεί που εμφανίζεται η Ρένια Λουιζίδου και τρώει την τούρτα στη μούρη. Έγινε με τη μία η σκηνή, να χτυπήσω ξύλο γιατί ήταν πολύ δύσκολο και ακόμα εκεί θα ήμασταν. Φαντάσου ότι φύγαμε στις 10 το πρωί από την Αθήνα και γυρίσαμε στις 3 τη νύχτα».

Για ένα απίθανο σκηνικό που συνέβη στον δρόμο όταν έπαιζε στους Απαράδεκτους, ο Βασίλης Χαλακατεβάκης λέει: «Στους Απαράδεκτους δεν είχα καμία επαφή με την πραγματικότητα που αντιμετώπισα μπροστά μου. Έχω κατέβει από το αυτοκίνητο που ήμουν με έναν συνάδελφο, περνά ωστο 401 απέναντι, ακούω ένα «Γεια σου ρε Χαλακατεβάκη» και μετά μπαμ, μπαμ, μπαμ! Έγινε καραμπόλα και έφυγα τρέχοντας γιατί ντράπηκα».

«Η σειρά «Λίτσα.com» κατέβασε κατέβασε ρολά και δεν πληρωθήκαμε. Μας έδιναν κάποιες επιταγές να κάνουμε αέρα», αποκαλύπτει ο ηθοποιός.