Ο Βαγγέλης Γερμανός για το πρόβλημα υγείας του – «Μπορούσα να πεθάνω άνετα»

Βαγγέλης Γερμανός

"Ήμουν ναρκωμένος δεν καταλάβαινα τίποτα..."

Στην κάμερα της εκπομπής, «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Χατζηιωάννου μίλησε ο Βαγγέλης Γερμανός. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία του αλλά και το επίπεδο της σύγχρονης ελληνικής μουσικής.

«Ποτέ δεν έχω ακολουθήσει συγκεκριμένη νόρμα στη ζωή μου. Εκείνο που προσπάθησα, από ένα σημείο και έπειτα, όταν κατάλαβα τι είναι πραγματικά ουσιώδες στη ζωή είναι να μην πονέσω κανέναν άνθρωπο» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Από τη δουλειά μου έβγαλα όσα χρήματα χρειαζόμουν» ομολόγησε, επίσης, ο Βαγγέλης Γερμανός. «Εκεί σταματάω».

«Παντρεύτηκα σε μικρή ηλικία αλλά δεν καταλαβαίνω τη χρησιμότητα του γάμου. Δεν έχεις να δώσεις λόγο σε κανέναν. Λόγο έχεις να δώσεις στον εαυτό σου. Πας και βάζεις μια υπογραφή στο δημαρχείο. Υπάρχει η επιλογή του συμφώνου συμβίωσης που έχω κάνει και με τη σύντροφο μου, την Χρυσούλα» πρόσθεσε, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο τραγουδοποιός.

Σχετικά με το πρόβλημα υγεία που αντιμετώπισε, ο Βαγγέλης Γερμανός παραδέχθηκε. «Δεν φοβήθηκα, ήμουν ναρκωμένος δεν καταλάβαινα τίποτα. Μπορούσα να πεθάνω άνετα, αυτοί που φοβήθηκαν πραγματικά ήταν η Χρυσούλα και κόρη μου. Ευτυχώς τη σκαπούλαρα».

Όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε για τον Αντώνη Ρέμο, την Πάολα και τον Κωνσταντίνο Αργυρό, απάντησε πως: «Τα παιδιά αυτά, αν δεν κάνω λάθος, είναι τραγουδιστές. Από αυτά τα παιδιά, που είπες, πες μου ένα τραγούδι να σου πω αν μπορεί να γίνει διαχρονικό ή όχι. Αυτού του τύπου τα τραγούδια, αν τα πάρουμε σαν ένα πακέτο μοιάζουν με τα προϊόντα στο σούπερ μάρκετ που κάθε εβδομάδα ή μήνα, οι εταιρείες τα ανανεώνουν».

«Υποψιάζομαι ότι οι εταιρείες τα γράφουν επίτηδες τόσο χάλια για να εξαντληθεί σε έξι μήνες και να βγάλουμε και άλλο μετά» κατέληξε ο Βαγγέλης Γερμανός.