Ο Θοδωρής Φέρρης εξομολογείται – «Είχα πόνους στα κόκαλα από τον κορονοϊό τις πρώτες μέρες»

Θοδωρής Φέρρης

"Πρώτα ο Θεός, θέλω να πιστεύω, είμαι προς το τέλος.."

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τη Ρίτσα Μπιζόγλη εμφανίστηκε μέσω skype, το βράδυ της Τετάρτης, ο Θοδωρής Φέρρης. Ο τραγουδιστής μίλησε για τις τρέχουσες μέρες στις οποίες βρίσκεται κλεισμένος στο σπίτι καθώς έχει επιβεβαιωθεί ως φορέας του κορονοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Φέρρης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι αισίως στη 12η μέρα σήμερα, 12η μέρα καραντίνας από την ημέρα που διαγνώστηκα και είναι η πρώτη μέρα που κοιτάζω και σκέφτομαι πιο θετικά. Είμαι καλά, δεν έχω συμπτώματα καθόλου. Πρώτα ο Θεός, θέλω να πιστεύω, είμαι προς το τέλος. Αυτό θέλω να πιστεύω».

«Ήταν μια ήπια κατάσταση γενικά. Τις πρώτες μέρες είχα πυρετό και κάποιους πόνους στα κόκαλα, όμως, σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι ήταν μια ήπια μορφή. Νιώθω τυχερός για αυτό. Οι γιατροί μού έχουν πει πως στις 14 μέρες αυστηρής καραντίνας θα πρέπει να ξαναπάω να με δουν, να κάνω ξανά το τεστ και ευελπιστώ να βγει αρνητικό για να μου φύγει και εμένα το άγχος. Όπως καταλαβαίνετε, ζω με ένα άγχος κάθε μέρα μήπως παρουσιάσω κάτι άλλο. Μήπως τελείωσε, μήπως δεν τελείωσε» πρόσθεσε, επίσης, ο νεαρός λαϊκός τραγουδιστής.

Παράλληλα, ο Θοδωρής Φέρρης αποκάλυψε πως πιθανότατα κόλλησε τον κορονοϊό από συνεργάτη του, ο οποίος είχε ταξιδέψει στο εξωτερικό και προσφάτως επέστρεψε συναντώντας τον τραγουδιστή.

«Προσέχουμε σαν τα μάτια μας τις ευπαθείς ομάδες, όπως και εγώ προσέχω πάρα πολύ τη μητέρα μου» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Θοδωρής Φέρρης προς το τηλεοπτικό κοινό.