Ο Θάνος Καληώρας δικαιώθηκε για χρωστούμενα 12.000 αλλά δεν τα πήρε ποτέ

Θάνος Καληώρας

"Ούτε καλημέρα δεν θα του έλεγα, σα να μην υπάρχει"

Στην επίσημη προβολής της ταινίας Ciao Italia βρέθηκε η κάμερα του Happy Day και ανάμεσα σε άλλους συνάντησε τον Θάνο Καληώρα. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την απρόσμενη αυλαία που έριξε η παράσταση, στην οποία συμμετείχε την φετινή σεζόν και πληρώθηκε «ελαχιστότατα»,

«Είχαμε μια ατυχία… Μπλέξαμε… Η παράσταση δεν ευοδώθηκε όπως αρχικά υπολογίζαμε ότι θα είχε τη διάρκεια και την επιτυχία που θα έπρεπε να έχει και δυστυχώς κατέβηκε» σημείωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός. «Όταν ένας παραγωγός δεν σε πληρώνει, δουλεύοντας και κάνοντας πρόβες για δύο μήνες, υπάρχει λόγος να συνεχίσεις; Πληρωθήκαμε ελαχιστότατα χρήματα» πρόσθεσε.

Του έχει συμβεί, όμως, στο παρελθόν ξανά μια αντίστοιχη περίπτωση; «Βεβαίως μου έχει τύχει. Κερδίσαμε δικαστήρια και δεν πήραμε τίποτα τελικά. Δικαιωθήκαμε όλοι οι ηθοποιοί, γιατί συμμετείχαν πάρα πολλοί συνάδελφοι και δυστυχώς δεν πήραμε ποτέ τα απαιτούμενα χρήματα. Ήταν και πάρα πολλά, σχεδόν 12.000 ευρώ» πρόδωσε, επίσης, ο Θάνος Καληώρας.

Με τον συγκεκριμένο παραγωγό, τέλος, ο Θάνος Καληώρας παραδέχθηκε πως όχι απλά δεν θα ξανασυνεργαζόταν αλλά «ούτε καλημέρα»!