Ο Θανάσης Κουρλαμπάς αποκαλύπτει πως «ο Κλεομένης Ψαθάς φέρνει ανακατωσούρες»

Θάνασης Κουρλαμπάς

Όσα έρχονται στις "Άγριες Μέλισσες"...

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Μεσημέρι YES» και τον δημοσιογράφο Στάθη Πουρουτίδη. Ο πρωταγωνιστής στις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε για όσα θα προκαλέσει ο ήρωας που ερμηνεύει στα επόμενα επεισόδια αλλά και για την αγάπη του γιου του στο μπαλέτο.

«Ο Κλεομένης Ψαθάς θα φέρει κάποιες ανακατωσούρες. Δεν είναι καθαρός χαρακτήρας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Κουρλαμπάς για τον ρόλο του. «Έχει το παρελθόν του, έχει τις ανατροπές του και θα φέρει καταστάσεις. Φλερτάρει τη μικρή κόρη του Δούκα με σκοπό τον γάμο» πρόσθεσε..

Σχετικά με μια μικρή τηλεοπτική απουσία που είχε πριν από την σειρά του ΑΝΤ1, ο ηθοποιός δήλωσε πως «είχα καιρό να κάνω τηλεόραση επειδή δεν προέκυψε. Πάντα θέλω. Είναι πολύ βασική δουλειά για τον ηθοποιό και εμένα προσωπικά μου έχει προσφέρει πάρα πολλά. Στο ερμηνευτικό μου προφίλ, με έχει φτιάξει σε αυτό που είμαι».

Επίσης, ο Θανάσης Κουρλαμπάς μίλησε για την αγάπη που έχει ο γιος του στον χορό και την περηφάνια που αισθάνονται ο ίδιος και η σύζυγος του για εκείνον. «Ο Έλληνας όσο εύκολα μπορεί να κρίνει κάτι τόσο εύκολα μπορεί και να το πάρει πίσω. Είμαστε περίεργος λαός με πολλά κακά και πάρα πολλά καλά. Δεν νομίζω πως είμαστε ρατσιστές. Ξέρω πως δεν συνηθίζεται αλλά σε μας δεν μπήκε ούτε δευτερόλεπτο η σκέψη. Είδαμε πως το παιδί πηγαίνει προς τα εκεί , του αρέσει, ξεκίνησε και είμαστε ευτυχισμένοι με την ευτυχία του. Του αρέσει πάρα πολύ και απορώ γιατί αυτό το θέμα πρέπει να είναι τόσο ταμπού».

Τέλος, όσον αφορά την παράσταση «12 Ένορκοι» που συνεχίζεται για έκτη χρονιά και πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός, σημείωσε πως «είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει. Ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνεί αυτή η παράσταση με το κοινό, η αγάπη με την οποία την περιβάλει είναι συγκλονιστική για εμάς τους συντελεστές».