Ο Τάσος Νούσιας δέχθηκε πρόταση για τις «Άγριες Μέλισσες» αλλά…

Τάσος Νούσιας

"Είμαι πολύ χαρούμενος που γυρνάει η τηλεόραση"

Σε μια από τις επιλεκτικές τηλεοπτικές του συνεντεύξεις, ο ηθοποιός Τάσος Νούσιας μίλησε στην δημοσιογράφο Ειρήνη Αρβανίτη με αφορμή την παράσταση «Ιστορία χωρίς όνομα» που ανεβαίνει στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Μέσα σε όλα, μάλιστα, αποκάλυψε πως είχε πρόταση να βρεθεί στο σίριαλ «Άγριες Μέλισσες».

«Περάσαμε από όλο το κομμάτι της εφηβείας, των ακροτήτων, των αποβολών, των ρευμάτων, πανκ και χουλιγκανισμούς. Από πολύ νωρίς έδειξα ότι η ζωή μου ανήκει και ότι θα πρέπει να αναλάβω μόνος μου την ευθύνη της και τη διαδρομή της» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Τάσος Νούσιας.

«Υπάρχει αυτό το κομμάτι που λέμε σεντόνι, λευκό πανί, το οποίο είναι πραγματικά σα να περνάς σε άλλη διάσταση. Μου έχει συμβεί μια φορά. Είναι εξαιρετικά τρομακτικό. Σε τέτοιο βαθμό που δεν ήξερα που βρισκόμουν την ώρα που συνέβη ούτε το χρόνο που πέρασε» αποκάλυψε, σε άλλο σημείο, ο πρωταγωνιστής.

Όσον αφορά στην τηλεοπτική του απουσία αλλά και την εικόνα της τηλεόρασης σήμερα, ο Τάσος Νούσιας σημείωσε πως «έχω δει τις Άγριες Μέλισσες και το Κόκκινο Ποτάμι. Είμαι πολύ χαρούμενος που γυρνάει η τηλεόραση μετά από μία σχεδόν δεκαετή απουσία δραματουργίας. Υπήρχαν προτάσεις και από τις δυο σειρές απλά εγώ δεν μπόρεσα να δουλέψω για αυτές. Θα έρθουν άλλες όμως».

Μια εξαιρετική, ομολογουμένως, προσθήκη θα ήταν η συμμετοχή του…