Ο Στηβ Μιλάτος αποκαλύπτει πως θέλει να γίνει κριτής στο GNTM

Στηβ Μιλάτος

"Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έχουμε πια σχέσεις"

Στο «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» μίλησε ο Στηβ Μιλάτος. Το γοητευτικό μοντέλο, που είχαμε γνωρίσει και μέσα από την εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου πριν μερικά χρόνια, αναφέρθηκε στη συνάντηση με την Κίμ Καρντάσιαν, στις σημερινές σχέσης με την Queen Ντίνα αλλά και στο GNTM.

«Η Κιμ Καρντάσιαν ήταν ευγενικότατη, τυπική και μετά πίσω στο καμαρίνι της για την προετοιμασία. Περιμέναμε εμείς, παντού ασφάλεια ώστε να μην μπορείς για κανένα λόγο να βγάλεις φωτογραφία. Ούτε μια σέλφι!» σημείωσε χαρακτηριστικά το μοντέλο. «Ο σωματότυπος της είναι περίεργος, εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει. Είναι άλλης ιδεολογίας, άλλης κουλτούρας και δεν μπορώ να το ενστερνιστώ» πρόσθεσε.

Όσον αφορά το GNTM και μια πιθανή ανδρική του εκδοχή, ο Στηβ Μιλάτος δήλωσε ξεκάθαρα πως δεν θα ήθελε να πάρει μέρος. «Αν πήγαινα, θα πήγαινα σαν κριτής. Όταν κάποιος έχει αποδείξει την αξία του, ποιος είναι και τι κάνει στον χώρο του, δεν χρειάζεται να πάει να συγκριθεί ξανά με κάποιους ανθρώπους που θέλουν να ξεκινήσουν. Να πάω να κάνω τι σαν διαγωνιζόμενος; Να αποδείξω τι;».

«Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όχι, δεν έχουμε σχέσεις. Τυπικές μόνο όταν θα βρεθούμε έξω. Δεν είχαμε και ποτέ παραπάνω επαφές» σημείωσε το μοντέλο για την πρώην συνεργάτιδα του στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

Σχετικά, δε, με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες που δημοσιεύει στα social media, ο Στήβ Μιλάτος πρόδωσε πως «στην αρχή όταν η μητέρα μου έβλεπε τις γυμνές μου φωτογραφίες στο Instagram έλεγε «δεν ντρέπεσαι και τι είναι αυτά που κάνεις», τώρα δεν λέει κάτι πλέον».

Τέλος ο Στηβ Μιλάτος παραδέχθηκε το μόνο τατουάζ που έχει κάνει για γυναίκα είναι για την μητέρα του και δεν είναι διατεθειμένος να κάνει για καμιά άλλη!