Ο Στέλιος Κουδουνάρης έξω φρενών στο My Style Rocks – «Εντάξει είναι τραγικό…»

Στέλιος Κουδουνάρης

Πρωταγωνίστρια η Τόνια Κούμπα!

Απ’ όλα φαίνεται πως είχε το «My style rocks» το απόγευμα της Παρασκευής. Ένα βήμα πριν το δεύτερο Gala, οι διαγωνιζόμενες προσπάθησαν να κλέψουν τα βλέμματα αλλά κάποιες το έκαναν με τον… λάθος τρόπο! Η ενδυματολογική επιλογή της Τόνιας Κούμπα, για παράδειγμα, μόνο αδιάφορο δεν μπόρεσε να αφήσει τον Στέλιο Κουδουνάρη που ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός – ξανά – στην κριτική του.

«Πολύ καλά έκανες και ντύθηκες για να συναντήσεις τη μαμά σου, αυτός όλος ο συνδυασμός των πορτοκαλί σε συνδυασμό με το μαλλί σου βγάζει μία υπερβολή. Δηλαδή σίγουρα θα γυρίσουν να σε κοιτάξουν» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κριτής του «My Style Rocks».

Επίσης, ο Στέλιος Κουδουνάρης χαρακτήρισε σαν «φλύαρη» την επιλογή της Τόνιας Κούμπα ενώ εστίασε στην εφαρμογή της φούστας που φορούσε η διαγωνιζόμενη του «My Style Rocks». «Δεν μπορώ να σου πω ότι μου αρέσεις. Μου θυμίζεις και λίγο γαριδάκι! Είναι κάτι γαριδάκια που έχουν ένα ζωάκι και είσαι ίδια! Δεν στο λέω για να σε προσβάλλω, γλυκά το λέω» πρόσθεσε.

Η Τόνια Κούμπα, με τη σειρά της, όμως εξέφρασε ένα μικρό παράπονο για όσα σχόλια δέχθηκε. «Θα μπορούσα να είμαι και ο τίγρης από το Γουίνι το αρκουδάκι γιατί έχω χιούμορ όταν με χαρακτηρίζουν. Έχουν μαζευτεί αρκετά σχόλια τέτοιου τύπου οπότε τα διακωμωδώ για να νιώσω καλύτερα».

Σ.Κ.: Για να καταλάβεις πόσο λάθος είναι η φούστα αυτή πάνω σου, η καμπύλη της περιφέρειας είναι στο γόνατο. Δεν είναι στην περιφέρεια. Δεν είναι φτιαγμένη για εσένα, τον δικό σου σωματότυπο αυτή η φούστα. Μη νομίζεις πως όταν σου λέω για το σώμα σου, τα λέω για να σε προσβάλλω αλλά για να σε διορθώσω. Πριν, με αυτό που είπες, μου φάνηκε ότι τα καταγράφεις για να έρθεις κάποια μέρα να μου πεις ότι σου είπα αυτό και αυτό και αυτό!

Τ.Κ.: Έχω παίξει πολλές φορές ως καρτούν στην τηλεόραση και δεν είναι πολύ κολακευτικό γιατί δεν είμαι 22 αλλά 32 χρονών!

Σ.Κ.: Άκουσε με, όταν κάποιος βγαίνει στην τηλεόραση, είναι έτοιμος να εκτεθεί και να κριθεί. Είσαι εδώ για να κριθείς. Εσύ την άποψη σου την φοράς, δεν χρειάζεται να την λες. Εσύ έχεις επιλέξει αυτή τη φούστα και είναι λάθος για το σώμα σου. Δεν θες να στο πως; Μπορώ να μη στο πω και να σου βάλω βαθμό και να φύγεις. Αν θεωρείς ότι, για το σώμα σου, ντύνεσαι σωστά κάνεις λάθος! Είσαι σε καλό δρόμο αλλά σωστά δεν ντύνεσαι. Τελεία! Κλείνουμε εδώ! Έχουμε και άλλες παίκτριες!

Τ.Κ.: Είστε άδικος τώρα. Το λέω γιατί μπορεί να με στεναχωρούν όσα μου λέτε.

Σ.Κ. Συγνώμη δεν θα σου ξαναπώ. Εσύ είσαι άδικη μαζί μου! Δεν θες να σου λέω για τον σωματότυπο σου επειδή στεναχωριέσαι;

Όταν η παρουσιάστρια του «My Style Rocks» ζήτησε ένα σχόλιο από την Τόνια Κούμπα για όσα άκουσε από τον Στέλιο Κουδουνάρη, εκείνη απάντησε λιτά πως «είμαι καλά αλλά δεν θέλω να έχω την τελευταία λέξη και απλά γνέφω».

«Εντάξει είναι τραγικό, έτσι… Τραγικό…» κατέληξε εμφανώς τσαντισμένος ο Στέλιος Κουδουνάρης.