O Στέφανος Μιχαήλ παρουσιάζει την καθημερινότητα στην καραντίνα του κορονοϊού

Στέφανος Μιχαήλ

"Ελπίζω να μη χρειαστεί να πάρουν και πιο σκληρά μέτρα γιατί είμαστε ένας λαός που δύσκολα πειθαρχεί"

Σε ζωντανή σύνδεση από την Κύπρο εμφανίστηκε μέσω skype, το μεσημέρι της Κυριακής, ο Στέφανος Μιχαήλ στο «Καλύτερα δε γίνεται». Ο γοητευτικός ηθοποιός, που γνωρίσαμε μέσα από τις επιτυχημένες σειρές του Ανδρεά Γεωργίου, αναφέρθηκε

Ειδικότερα, ο Στέφανος Μιχαήλ δήλωσε με χαμόγελο πως «μένω με τους δικούς μου τώρα και περνάμε πολύ ωραία αναλόγως των καταστάσεων εδώ στο χωριό. Έχουμε την εξοχή, βγαίνουμε και κάνουμε τη γυμναστική μας, έχουμε δεθεί πιο πολύ οικογενειακά γιατί είμαστε όλη μέρα μαζί και προσπαθούμε να κάνουμε υπομονή».

«Θα ήθελα να πω σε όλους να κάνουν υπομονή, να μείνουν στα σπίτια τους, γιατί δεν υπάρχει άλλος τρόπος να γλιτώσουμε από αυτό το κακό που μας βρήκε. Πάνω κάτω τα ίδια μέτρα που υπάρχουν στην Ελλάδα υπάρχουν και στην Κύπρο. Ότι έγινε στην Ελλάδα, μετά από 2 – 3 μέρες το είχαμε και εμείς. Τα περιοριστικά μέτρα, όμως, νομίζω πως έχουν μπει για λίγο παραπάνω εδώ. Μέχρι τις 13 Απριλίου και ενδεχομένως να τα συνεχίσουν. Ελπίζω να μη χρειαστεί να πάρουν και πιο σκληρά μέτρα γιατί είμαστε ένας λαός που δύσκολα πειθαρχεί» πρόσθεσε, ακόμα, ο νεαρός ηθοποιός.

Ένα ακόμα μήνυμα υποστήριξης καλλιτέχνη στη μάχη κατά του κορονοϊο΄θυ.