Ο Στέφανος Μιχαήλ παραμένει σε καραντίνα και απορρίπτει τηλεοπτικές προτάσεις λόγω του Ανδρέα Γεωργίου

Στέφανος Μιχαήλ

""Πληροφορήθηκα ότι Οι 8 Λέξεις τελείωσαν για φέτος και θα αρχίσει ξανά τον Σεπτέμβριο η προβολή τους..."

Σε απευθείας σύνδεση από την Κύπρο, όπου και εξακολουθεί να βρίσκεται σε καραντίνα, ο Στέφανος Μιχαήλ εμφανίστηκε μέσω skype στο «Έλα χαμογέλα» το πρωί του Σαββάτου. Ο γοητευτικός ηθοποιός μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει αυτή την περίοδο, την συνέχιση των «8 Λέξεων» αλλά και τις προτάσεις που απέριψε εξαιτίας της σχέσης με τον Ανδρέα Γεωργίου.

Ειδικότερα, μέσα σε όλα, ο Στέφανος Μιχαήλ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαστε ακόμα σε καραντίνα και περιμένουμε από βδομάδα, λογικά την Πέμπτη, να τελειώσουν τα περιοριστικά και να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Έχουμε κουραστεί λίγο σε αυτή την κατάσταση».

«Πληροφορήθηκα ότι το σίριαλ τελείωσε για φέτος και θα αρχίσει ξανά τον Σεπτέμβριο η προβολή του. Εμείς θα ξεκινήσουμε γυρίσματα στα μέσα Ιουνίου. Περιμένουμε να ανοίξουν τα αεροδρόμια με το καλό, να μπορέσουν να έρθουν οι συνάδελφοι από την Ελλάδα στην Κύπρο και νομίζω ότι θα πάμε σερί το καλοκαίρι ώστε να μαζέψουμε επεισόδια να έχουμε σε περίπτωση που, Θεός φυλάξοι, ξανασυμβεί το οτιδήποτε» ανέφερε, επίσης, ο νεαρός πρωταγωνιστής για τις «8 Λέξεις».

«Με τον Ανδρέα γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, περίπου δέκα, όπως και με τον Κούλη Νικολάου» πρόδωσε, στη συνέχεια, ο Στέφανος Μιχαήλ συμπληρώνοντας πως «επειδή έχουμε δημιουργήσει μια φιλία μέσα από τη δουλειά και έχουμε μια εξαιρετική χημεία με τα παιδιά, μου έχουν γίνει αρκετές προτάσεις, κάθε χρόνο, αλλά δυστυχώς τ6ις απορρίπτω γιατί δεν το κάνει η καρδιά μου να τους αφήσω! Τους νιώθω όλους σαν οικογένεια»!

Παράλληλα, ο νεαρός ηθοποιός αναφέρθηκε για τη συμβίωση με την οικογένεια του κατά τη διάρκεια της καραντίνας.