Ο Στέφανος Κοκολογιάννης αποκαλύπτει 16 χρόνια μετά το τέλος του Mission – Τι έκανε με το χρηματικό έπαθλο;

Στέφανος Κοκολογιάννης

Πώς δήλωσε συμμετοχή, αλλά και τι είπε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Στα “Μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη ήταν καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης ο Στέφανος Κοκολογιάννης, σε μια σπάνια τηλεοπτική του εμφάνιση. Ο μεγάλος νικητής του Mission, 16 χρόνια μετά το τέλος του ριάλιτι, μίλησε για το πώς αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή, τι του είχε αποκαλύψει ο Ανδρέας Μικρούτσικος, αλλά και τι έκανε το μεγάλο έπαθλο των 200.000 ευρώ.

«Είχα δει το τρέιλερ του Mission στην τηλεόραση και αποφάσισα να δηλώσω συμμετοχή, οπότε έστειλα μια φωτογραφία μου κι ένα “φτωχό” βιογραφικό μου. Απ’ ότι μου είπε μετά ο Ανδρέας Μικρούτσικος που κάναμε λίγη παρέα, τους κέντρισα το ενδιαφέρον και είπαν ας το βάλουμε στους 500, οι συμμετοχές είχαν φτάσει 20.000. Ο Μικρούτσικος μου είχε πει αργότερα πως “όταν ήρθες και σου κάναμε συνέντευξη, ξέραμε ότι θα είσαι εσύ το φαβορί και ο νικητής”», είπε αρχικά ο Στέφανος Κοκολογιάννης.

«Όταν δήλωσα συμμετοχή δεν είχα στο μυαλό μου το χρηματικό έπαθλο. Προέρχομαι από οικογένεια που ήμασταν καλά οικονομικά, δουλεύαμε πολύ και δεν με ενδιέφερε το χρηματικό έπαθλο τότε. Εγώ είχα πάντα υψηλά ποσοστά, κάθε Κυριακή έπαιρνα 80% από τον κόσμο και οι άλλοι 11 μοιραζόντουσαν το υπόλοιπο 20%, αλλά δεν μας έλεγαν τα ποσοστά», τόνισε στη συνέχεια ο Στέφανος Κοκολογιάννης.

«Σχεδόν τα μισά χρήματα από το έπαθλο τα έκανα δώρα, πάρε εσύ, πάρε κι εσύ… Έκανα, βέβαια, και κάποια δώρα που δεν θα έπρεπε. Και με τα υπόλοιπα που μείνανε, βοήθησα λίγο τον εαυτό μου, τις επιχειρήσεις μου τότε.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι μια τεράστια μορφή, μεγάλη απώλεια που δεν είναι στην τηλεόραση. Θεωρώ ότι αυτός ο άνθρωπος είναι πανέξυπνος. Να είναι καλά, τον αγαπώ πάρα πολύ και τον εκτιμώ και σαν άνθρωπο και σαν επαγγελματία. Θεωρώ ότι για τους δικούς του λόγους δεν είναι στην τηλεόραση», είπε ο Στέφανος Κοκολογιάννης.