Ο Σταύρος Νικολαΐδης για την αποχώρηση από παράσταση – «Πόσο fake και μικροπρεπείς είναι…»

Σταύρος Νικολαΐδης

Με το γάντι απάντησε ο ηθοποιός!

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Σταύρος Νικολαΐδης στην κάμερα του «Πρωινού» και τη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην αποχώρηση από την παράσταση όπου θα βρισκόταν αυτή τη σεζόν ρίχνοντας… βέλη προς κάποιες κατευθύνσεις!

«Συμβαίνουν αυτά… Η παράσταση ξεκίνησε χωρίς τον μισό θίασο αν δεις την αρχική φωτογραφία» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Νικολαΐδης, προσθέτοντας: «Στεναχωρήθηκα και πληγώθηκα πάρα πολύ γιατί κάποιοι άνθρωποι, που τους έχεις στο μυαλό σου ψηλά, αποδεικνύεται πόσο fake, ψεύτικοι, δήθεν, εγωκεντρικοί και μικροπρεπείς μπορεί να είναι».

«Σε αντίθεση με κάποιους ανθρώπους, που θεωρούνται πιο λαϊκοί όπως είναι ο Μάρκος Σεφερλής, που είναι πολύ πιο στρέιτ και ευθείς» συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Όσον αφορά την τηλεοπτική του απουσία τα τελευταία χρόνια, με ειλικρίνεια παραδέχθηκε πως: «Δεν θα πω ψέματα ότι αρνήθηκα τηλεοπτικές προτάσεις. Δεν έτυχε μέχρι τώρα να μου γίνει κάποια πρόταση για μόνιμο ρόλο στη σειρά παρά σε σημαντικά guests».

Τέλος, ο Σταύρος Νικολαΐδης μάς ξάφνιασε όταν αποκάλυψε πως «είμαι στην κατηγορία Βουγιουκλάκη, μικροδείχνω… είμαι 49 χρονών»!