Ο Σπύρος Μισθός σε εξομολόγηση ψυχής – «Έτσι πήρα την επιμέλεια των παιδιών μου»

Σπύρος Μισθός

Όσα είπε στο "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα"!

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Σπύρος Μισθός έπειτα από μεγάλο διάστημα τηλεοπτική απουσίας. Ο ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τη χρόνια παρουσία στο σίριαλ του Νίκου Φώσκολου, Καλημέρα Ζωή μίλησε στο «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» για την δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγο του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μισθός εξομολογήθηκε πως «Χώρισα το 2014, με δικαστική απόφαση πήρα την επιμέλεια των παιδιών μου και ζω πέντε χρόνια μόνος μου μαζί τους. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο όλο αυτό και πέρασα δύσκολα ειδικά τα τελευταία δυο, τρία χρόνια που οικονομικά είχα στριμωχτεί πάρα πολύ. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Κυνήγησα όμως κάτι που θεωρούσα τεράστια αδικία που έγινε. Κυνηγούσα να βγω στη σύνταξη με τα ανήλικα παιδιά μου. Στο ΙΚΑ, που ανήκουμε εμείς οι ηθοποιοί βγάζουν τη μάνα με ανήλικο στα 55 έτη στη σύνταξη και με τις προϋποθέσεις της μάνας και τον χήρο πατέρα. Ποτέ δεν έβγαζαν τον πατέρα που δικαστικά κέρδισε τα παιδιά του».

«Το κυνήγησα λοιπόν αυτό και πρόσφατα βγήκε μια απόφαση που με δικαίωσε. Με την πρώην σύζυγο μου δεν μπορώ να πω πως οι σχέσεις μας είναι καλές αλλά μέτριες. Της πηγαίνω που και που τα παιδιά αν και η δικαστική απόφαση δεν της προσφέρει επικοινωνία μαζί τους. Δεν θέλω τα παιδιά να ξεκόψουν εντελώς» πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο ηθοποιός.

Όσον αφορά τις υψηλές αμοιβές των ηθοποιών στη χρυσή εποχή της τηλεόραση, ο Σπύρος Μισθός ξεκαθάρισε πως «σήμερα είναι μια εντελώς διαφορετική εποχή. Τότε βγάζαμε πολύ περισσότερα λεφτά. Το να παίρνεις 5000 και 6000 τον μήνα, ας πούμε, είναι πολύ καλά χρήματα.