Ο Σωτήρης Πολύζος ξεσπά για το Big Brother – «Δεν βρίσκω ενδιαφέρον να βλέπω ρέμπελους ανθρώπους»

Σωτήρης Πολύζος

«Οι Άγριες Μέλισσες έχουν εξαιρετική αισθητική, αλλά τύφλα να ‘χει ο Φώσκολος».

Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” έδωσε συνέντευξη ο Σωτήρης Πολύζος, ο οποίος μίλησε για τις Άγριες Μέλισσες, την Ελένη Μενεγάκη, την Μιμή Ντενίση και το Big Brother.

«Δεν είναι επιπόλαιη απόφαση της Ελένης να φύγει από την τηλεόραση, σίγουρα τα έχει ζυγίσει καλά τα πράγματα. Μπορεί να είναι μια παύση και όχι ένα οριστικό τέλος. Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει στο μυαλό της, θα λείψει από την ελληνική τηλεόραση. Έβλεπε πέρυσι YFSF επειδή ήταν η Μιμή Ντενίση. Φέτος δεν το έχω δει, δεν είναι concept που με ενδιαφέρει.

Οι Άγριες Μέλισσες είναι εξαιρετικό στην αισθητική του. Καταλαβαίνω ότι κυλάει προς την υπερβολή η έκβαση των ιστοριών. Τύφλα να ‘χει ο Φώσκολος που τον κατηγορούσαν ότι κάνει “δράκους” στους… Δράκους. Σοφά ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκλεισε τον τηλεοπτικό του κύκλο», είπε ο Σωτήρης Πολύζος.

Σε ερώτηση για το Big Brother, ο Δημήτρης Πολύζος απάντησε: «Δεν βρίσκω κανένα ενδιαφέρον να παρακολουθείς ρέμπελους ανθρώπους. Δεν φαντάζομαι ότι ένας άνθρωπος που έχει κανονική ζωή, τα αφήνει όλα για να μπει σε ένα σπίτι και να ξύνεται όλη την ημέρα. Γιατί πρέπει αυτό να αφορά εμένα;», είπε μεταξύ άλλων ο Σωτήρης Πολύζος.