Ο Σωτήρης Κοντιζάς αποκαλύπτεται για το Master Chef και την κορούλα του

Σωτήρης Κοντίζας

"Στο πρώτο μου παιδί, δυστυχώς, κάποια χρόνια στην αρχή δεν τα έχω προλάβει..."

Στο νέο του γαστρονομικό χώρο υποδέχθηκε ο Σωτήρης Κοντιζάς την κάμερα των Κου Κου και την δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου. Ο δημοφιλής σεφ και κριτής του Master Chef μίλησε για όλα όσα θα δούμε στο νέο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής που κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες στο STAR.

«Έχουμε σίγουρα  καινούργια πράγματα να δούμε και κάποια νέα στοιχεία που μπαίνουν στη ροή και τους κανόνες του παιχνιδιού. Έχουμε δυνατούς μάγειρες, το τονίζω και το υπογραμμίζω αυτό» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κοντιζάς. «Είναι πάρα πολύ μεγάλο πρότζεκτ, μεγάλη παραγωγή και η αλήθεια είναι πως του αξίζει να πηγαίνει καλά».

Σχετικά με το κομμάτι της διαχείρισης των χρόνων του, ο σεφ ανέφερε πως «όπως και στη γεύση, η ισορροπία είναι το παν και στην προσωπική ζωή. Ο χρόνος περνάει πάρα πολύ γρήγορα. Στο πρώτο μου παιδί, δυστυχώς, κάποια χρόνια στην αρχή δεν τα έχω προλάβει. Προσπαθώ να τα προλάβω στο δεύτερο. Θέλω να κάνω κάποια πράγματα τώρα που αντέχω και μπορώ από δυνάμεις, όχι για να μην κάνω τίποτα μετά αλλά για να μπορώ να κάνω λιγότερα και καλύτερα πράγματα στο μέλλον».

«Επειδή δεν μιλάω σωστά Ιαπωνικά, δεν μιλάω και στην κόρη μου στα Ιαπωνικά. Φοβηθήκαμε και λίγο με τις πολλές γλώσσες. Νομίζω λάθος κάναμε» συμπλήρωσε.

Όσον αφορά την αδυναμία στο καλό ντύσιμο, ο κριτής του Master Chef σχολίασε με χιούμορ πως «όταν μου λένε ότι κάτι μου πάει, το αγοράζω από τα γυρίσματα, οπότε ντύνομαι «επεισόδιο» που λέει και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος».

«Για εμένα η μητέρα μου μαγειρεύει εξαιρετικά, έτσι μεγάλωσα, είναι θέμα συνήθειας» πρόσθεσε, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Σωτήρης Κοντιζάς. «Πάντα μου ασκεί κριτική, δεν μασάει, τα λέει έξω από τα δόντια. Την πρώτη φορά που ήρθε στο εστιατόριο μου είπε, |θα τα πούμε στο σπίτι» και είχε δίκιο στις παρατηρήσεις της».

«Μου λένε ότι από κοντά μοιάζω πιο νέος. Είμαι 37, μάλλον είναι το γονίδιο της μαμάς, το ασιατικό γονίδιο» κατέληξε, μέσα σε όλα, ο Σωτήρης Κοντιζάς.