Ο Σωτήρης Καλυβάτσης ετοιμάζει πρόταση για τηλεοπτική εκπομπή – «Θα έχει σατιρικό περιεχόμενο»

Σωτήρης Καλυβάτσης

«Ο θάνατος είναι το μόνο πράγμα που πετυχαίνει στη ζωή μας».

Στην εκπομπή “Μεσημέρι YES” έδωσε συνέντευξη ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο οποίος συμμετέχει φέτος στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 “Αν ήμουν πλούσιος”.

«Να ρωτήσετε τον Χάρη Ρώμα για το αν θα με δείτε με γκεστ στο Καφέ της Χαράς, άλλωστε, εγώ χτυπάω… κάρτα στο “Αν ήμουν πλούσιος”. Αν ήμουν πλούσιος θα ξεπλήρωνα όλες τις υποχρεώσεις μου για να μην τα έχω πάνω από το κεφάλι μου και μετά όσο πιο γρήγορα μπορούσα θα τα έτρωγα μαζί με τους ανθρώπους που με αγαπάνε και τους αγαπάω. Το καλοκαίρι δούλευα ως ψήστης σε ταβέρνα φίλου μου στους Αρκιούς. Επίσης, με το σκάφος εργάζομαι και σαν σκίπερ», είπε αρχικά ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

«Κι εγώ δεν έχω σπουδάσει υποκριτική. Αν μπορεί ο άλλος να ανταπεξέλθει με γεια του με χαρά του. Μια τηλεοπτική εκπομπή είναι μέσα στα σχέδιά μου και ευελπιστώ ότι μέχρι το Πάσχα θα είμαι έτοιμος με μια πρόταση. Πού θα τη δούμε αυτή και αν θα τη δούμε, θα δείξει. Σίγουρα θα έχει σατιρικό περιεχόμενο, αλλά δεν θα είναι απαραίτητα όπως ήταν τα παλιά», πρόσθεσε ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

«Ο θάνατος είναι το μόνο πράγμα που πετυχαίνει στη ζωή μας. Άμα είναι να ανησυχώ για κάτι που θα πετύχει σίγουρα, μάλλον δεν θα είναι καλά τα μυαλά μου. Μπορούμε να αγχωνόμαστε και να ανησυχούμε για τη ζωή μας και να ζούμε την κάθε μέρα όσο καλύτερα μπορούμε. Ο θάνατος μπορεί να έρθει ανά πάσα στιγμή, ακόμα και τώρα που μιλάμε», είπε ο Σωτήρης Καλυβάτσης.