Ο Σάκης Ρουβάς «τρέλανε» την διαγωνιζόμενη – Της πρότεινε να καλύψει τα έξοδα της θεραπείας της

Σάκης Ρουβάς

"Γλυκιά μου, πραγματικά πονάω που σε ακούω να τραγουδάς..."

Στη σκηνή του The Voice βρέθηκε, για ακόμα μια φορά, η Βάλια Δήμου. Η διαγωνιζόμενη από την ομάδα του Σάκη Ρουβά είχε συγκεντρώσει τα βλέμματα στην προηγούμενη φάση εξαιτίας του σοβαρού προβλήματος υγείας που ταλαιπωρεί τις φωνητικές της χορδές.

Τότε, μάλιστα, ο Σάκης Ρουβάς ήταν αρνητικός στο να συνεχίσει η νεαρή τραγουδίστρια στο τάλεντ σόου όμως της έδωσε μια ακόμα ευκαιρία! Έτσι λοιπόν, η Βάλια Δήμου προσπάθησε να κερδίσει ξανά τον coach της με τις φωνητικές της δυνατότητες στο επεισόδιο της Κυριακής.

«Αχ Θεέ μου, βοήθησε με» αναφώνησε ο Έλληνας σταρ και coach του The Voice στην αρχή της κριτικής του. «Βάλια μου, είσαι υπέροχη τραγουδίστρια! Πραγματικά πονάει η καρδούλα μου που σε ακούω να τραγουδάς έτσι» σχολίασε, στη συνέχεια, ο Σάκης Ρουβάς με την διαγωνιζόμενη να του αποκρίνεται πως «θα έρθουν και καλύτερες μέρες».

«Πρέπει να το φροντίσεις και εσύ αυτό… Γιατί, γλυκιά μου, πραγματικά πονάω που σε ακούω να τραγουδάς… Ενώ είσαι τόσο καλή τραγουδίστρια και έχεις τόσο υπέροχη φωνή» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

«Θέλω να βρούμε έναν τρόπο να γίνεις καλά και μετά θέλω να έρθεις να τραγουδήσεις μαζί μου. Είσαι τόσο καλή τραγουδίστρια και θέλω να καταλάβεις πόσο πολύ μου αρέσεις» σημείωσε ο Σάκης Ρουβάς αιφνιδιάζοντας την Βάλια Δήμου. «Έχοντας πει όλα αυτά νομίζω πως πρέπει να αντιμετωπίσεις το θέμα με την φωνή σου» πρόσθεσε.

Β.Δ.: Ναι, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή και μπορώ να το καλύψω…

Σ.Ρ.: Αν σου έλεγα ότι αυτό θα το φροντίσω εγώ τι θα έκανες;

Β.Δ.: Δεν ξέρω τι να πω… Πραγματικά… Δεν θα μπορούσα ποτέ να πιστέψω ότι θα μου προτείνατε κάτι τέτοιο, μου ακούγεται σαν όνειρο ειλικρινά και θα ήταν υπέροχο. Δεν έχω λόγια. Από την πρώτη, όμως, μέρα που παρατηρήσατε το πρόβλημα στις πρόβες θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που μου δώσατε τέτοια προσοχή. Διαρκώς ήσασταν υπερπροστατευτικός απέναντι μου

Σ.Ρ.: Θέλω να καταλάβεις ότι όλα αυτά που λέω τα εννοώ και αν το θες και συ την Δευτέρα θα σου κλείσω ραντεβού με τον Δημήτρη Λουλούδη που είναι ο γιατρός μου, ωτορινολαρυγγολόγος.

«Σήμερα έχασες από τη Μαρίνα γιατί ήταν καλύτερη» κατέληξε, στα λεγόμενα του, ο Σάκης Ρουβάς δίνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση στην «αντίπαλο» της Βάλιας Δήμου και σε εκείνη μια θερμή αγκαλιά και μια ουσιαστική βοήθεια ζωής…