Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης σε εξομολόγηση ψυχής για την απώλεια που τον σημάδεψε

Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης

"Ήταν δύσκολο στην ψυχολογία ενός 24χρονου να κατανοήσει την απώλεια από την απόσταση..."

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μίλησε στην κάμερα του «Έλα Χαμογέλα» και την δημοσιογράφο Ειρήνη Αρβανίτη με αφορμή την παράσταση «Πόλεμος και Ειρήνη» που παρουσιάζεται στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην απόφαση να αφήσει τον χώρο του μάρκετινγκ για την υποκριτική, την αδυναμία που έχει στα αδέλφια του καθώς και στην απώλεια που στιγμάτισε την ζωή του σε ηλικία 24 ετών.

«Μετά την εφηβεία άρχισα να συνειδητοποιώ τι θέλω να κάνω στη ζωή μου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. «Το θέατρο δεν ήταν μονόδρομος γιατί προσπάθησα να σκεφτώ μια εύκολη λύση, η οποία ήταν ίσως πιο κουτή αλλά και σοφή επιλογή. Να πάω να σπουδάσω μάρκετινγκ, κάτι το οποίο αν μη τι άλλο μέσα στα χρόνια και τις αγορές έδινε περισσότερες θέσεις εργασίας. Ευτυχώς Παναγία μου δεν το ακολούθησα».

«Η αδελφή μου ζωγραφίζει, συγκεκριμένα κάνει μαγικά tatoos, ο αδελφός μου έχει μια ροκ μπάντα και ο μικρότερος αδελφός μου είναι ηθοποιός στην Αγγλία. Η σχέση μας ήταν πάντα πολύ αγαπημένη και ήταν σημαντικό για εμένα πάντα να είναι καλά, τα αγαπάω πολύ βαθιά τα αδέλφια μου» πρόσθεσε, επίσης, ο ηθοποιός.

Όσον αφορά στην περίοδο που βρέθηκε να υπηρετεί τη μαμά πατρίδα, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ανέφερε πως ήταν «μια χαρά τα χρόνια εκείνα. Ωραία, εποικοδομητικά και δύσκολα. Ήταν μια συγκυρία πραγμάτων, στα προσωπικά μου είχα κάποια θέματα αλλά κυρίως έχασα τον καλύτερο μου φίλο τότε σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα με μοτοσικλέτα» ανέφερε.

«Ήταν δύσκολο στην ψυχολογία ενός 24χρονου να κατανοήσει την απώλεια από την απόσταση. Μα και ο Γιώργος ακόμα εδώ να ήταν, πάντα, μηχανή θα οδηγούσα. Δεν σταματάει αυτό. Ο φόβος δημιουργεί τον σεβασμό. Αν οδηγάς μηχανή γιατί νομίζεις πως έχεις βρει ταυτότητα είναι σαν να έχεις Instagram γιατί νομίζεις πως κάτι γίνεται» συμπλήρωσε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

«Κάθε μέρα το σκέφτομαι, τώρα που ήρθα με την μοτοσικλέτα το σκέφτηκα ότι μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε. Αυτό όμως μου δημιουργεί σεβασμό στη ζωή» κατέληξε.