Ο Πέτρος Λαγούτης είδε να του κλέβουν το αμάξι και ο κλέφτης τον άφησε άφωνο

Πέτρος Λαγούτης

"Κοιταζόμαστε για δυο δευτερόλεπτα και μου λέει την μυθική ατάκα..."

Ο Πέτρος Λαγούτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Λάμπρου Φισφή και αποκάλυψε, μέσα σε όλα, μια ιστορία απρόσμενη από τη στιγμή που κάποιος επιχειρούσε να του κλέψει το αυτοκίνητο. Το κυριότερο σημείο της οποίας, όμως, ήταν η αντίδραση του κλέφτη όταν τον έπιασε «στα πράσα»

«Πριν από πολλά χρόνια είχαμε ένα μαγαζί με την Μυρτώ (Αλικάκη) στα Εξάρχεια, ένα καφέ μπαρ. Το κλείνω κατά τις δύο με τρεις το βράδυ και όπως παρκάρω τη μηχανή και σηκώνω το κεφάλι μου βλέπω απέναντι στο αυτοκίνητο έναν άνθρωπο μέσα» ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός στο απόσπασμα που παρακολουθήσαμε στο «Καλό μεσημεράκι.

«Πάω στο αυτοκίνητο και ο τύπος είναι σκυμμένος μέσα στα καλώδια. Το χτυπάω το τζάμι, σηκώνει το κεφάλι ενοχλημένος του τύπου «τι έγινε». Του λέω πως έχει κάνει λάθος αυτοκίνητο, μου λέει «γιατί δικό σου είναι» και του απαντάω ναι» πρόσθεσε ο Πέτρος Λαγούτης στην περιγραφή του.

«Κοιταζόμαστε για δυο δευτερόλεπτα, που φαίνονται αιώνας και μου λέει την μυθική ατάκα… να στο κλειδώσω;» ανέφερε, επίσης, κάνοντας τον Νίκο Μουτσινά αλλά και τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ φυσικά να λυθούν στα γέλια!

«Τώρα παιδιά αυτό είναι πολύ φοβιστικό να σου συμβεί. Μπράβο του πάντως του Πέτρου, είχε μια ψυχραιμία» σημείωσε ο Νίκος Μουτσινάς κατά το σχόλιο του.